teknikjobb.se

Torrsugschaufför

Företag Oleter Group AB
Ort
Utgår

2021-07-01

Ansök nu

Torrsugschaufför

Vi söker dig med tidigare erfarenhet inom yrket som vill bli en del av ett trevligt och kompetent team i en växande verksamhet. Precis som vi trivs du i ett omväxlande och lösningsorienterat arbete där service till våra kunder står i fokus.

Om NHS
NHS erbjuder rikstäckande verksamhet och ett brett utbud av tjänster för fastighet och industri inom högtrycksspolning, sanering, vakuumsugning och rörinspektion. Våra kunder är allt från stora industrier och företag till privatpersoner.

NHS i Stockholm är ett ungt, växande bolag med det stora företagets kapacitet och samtidigt med familjär anda. Vi har från start satsat på att ha en uppdaterad och modern maskinpark vilket vi tror är en förutsättning för att våra medarbetare ska trivas och kunna leverera den kvalitet våra kunder förväntar sig.

Arbetsuppgifter
Som torrsugschaufför arbetar du tillsammans med en kollega i varierande och omväxlande uppdrag. Arbetsuppgifterna består av vakuumsugning med sugbil innefattar sugning av allt material ifrån aska i pannor, spån och isolering på vindar eller sand och grus i källare i fastigheter. Även blåsning av material förekommer. Arbetet innefattar mycket kundkontakt och eget ansvar för fordonet.

Din Profil
Vi söker dig som:
• Har tidigare erfarenhet av arbete som torrsugschaufför
• Har C-körkort och giltigt YKB
• Är en trygg och säker förare
• Kan uttrycka dig obehindrat på svenska i både tal och skrift
• Har god fysik då arbetet innefattar tunga moment
• Är social och trivs med att ha mycket kundkontakt

Vi lägger även stor vikt vid personliga egenskaper såsom att du är självgående, ordningsam och ansvarstagande som person. Du behöver vara stresstålig och tycka om att arbeta självständigt, samtidigt som du är en lagspelare.

Hos oss får du mycket eget ansvar samtidigt som du samarbetar med kompetenta och prestigelösa kollegor. Vi eftersträvar en öppen företagskultur som uppmuntrar engagemang, initiativ och delaktighet. Som arbetsgivare är vår ambition att vara en attraktiv arbetsplats med engagerade medarbetare som trivs och utvecklas hos oss.

För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Rolle Svensson via e-post rolle.svensson@nhspolning.se.

Är du intresserad?
Skicka din ansökning via nedan formulär. Det viktiga är inte att du har en klar CV och/eller personligt brev utan du kan istället berätta fritt vad du arbetat med och vad du vill göra framöver. Samma fil kan bifogas på båda platserna nedan.

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Omfattning: Heltid

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsterna kan komma att bli tillsatta innan sista ansökningsdag, ansök därför gärna så snart som möjligt.
Välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Torrsugschaufför

Oleter Group AB