teknikjobb.se

logga

Tornberget söker Drifttekniker

Företag Jefferson wells
Ort
Utgår

2021-01-21

Ansök nu

Tornberget söker Drifttekniker

Är du en engagerad, ansvarsfull och social drifttekniker som värderar samarbete och vikänsla högt? Känner du både yrkesstolthet och arbetsglädje? Härligt, då hoppas vi att du vill komma till oss och bidra till vår vision att "skapa rum där människor trivs, utvecklas och mår bra"! Nu söker vi en drifttekniker till ett av Sveriges mest kundvänliga fastighetsbolag!

Som drifttekniker tillhör du vår driftenhet som består av fem kollegor med olika uppgifter. Gruppen ansvarar för en fungerande inomhusmiljö i vårt fastighetsbestånd. Som drifttekniker tillbringar du mesta tiden ute på våra objekt. Eftersom gruppen är liten kommer stor vikt läggas på din personliga förmåga att samarbeta i grupp.

Jobbet innebär att du

 • Självständigt planerar och utför felsökningar/åtgärder i våra fastigheter utifrån så kallade "arbetsordrar" från våra hyresgäster och våra förvaltare via kundtjänst.

 • Hanterar en egen budget.

 • Har mycket kundkontakt.

 • Samarbetar med trevliga kollegor inom hela bolaget.

 • Deltar i bolagets utvecklingsarbete och delar med dig av dina erfarenheter och kunskaper.

 • Deltar i företagets målsättning att nå utsatta energisparkrav.

 • Jour/Beredskap ingår i tjänsten.

Om dig

Tjänsten passar dig som är en duktig drifttekniker och en hejare på att planera ditt jobb. Din sociala förmåga är hög och du vill ha ett bra samarbete med både kollegor och hyresgäster. För oss är det viktigt att dina personliga egenskaper och dina värderingar stämmer överens med vår värdegrund.

Dina kvalifikationer

 • Du är utbildad drifttekniker och/eller har dokumenterad erfarenhet som drifttekniker.

 • Du kan arbeta och har erfarenhet av datoriserad driftövervakning.

 • Du är van att arbeta digitalt - det är en merit om du har arbetat med Landlord/Pocketlord.

 • Du har minst B-körkort - servicebil ingår i tjänsten.

 • Du talar och skriver svenska flytande.

 • Om du har erfarenhet av arbete i kommunal verksamhet eller annan politikerstyrd organisation så är det är meriterande, likaså är tidigare kunskaper om LOU.

Om oss

Tornberget är ett kommunalt fastighetsförvaltningsbolag i Haninge. Vi äger och förvaltar kommunala verksamhetsfastigheter såsom skolor, förskolor, fritidsgårdar, bibliotek samt äldre- och omsorgslokaler. Totalt äger vi cirka 300 000 m². Antalet medarbetare är närmare 100. Våra nyrenoverade och moderna kontorslokaler ligger centralt i Haninge nära buss- och pendeltågsstationer. Runt hörnet finns butiker, restauranger och Rudans friluftsområde.

Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete på en välkomnande och öppen arbetsplats där samarbete och utveckling står i fokus - både på individ- och bolagsnivå. Du ges tillgång till företagshälsovård och generösa friskvårdsförmåner. Vår arbetstid är rökfri. Vi tillämpar provanställning

Kontaktperson

I den här rekryteringen samarbetar Tornberget med Jeffeson Wells. För mer information kring tjänsten kontakta ansvarig rekryteringskonsult Tomas Löfgren på 08-7642585.

Intervjuer och urval sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

logga
Tornberget söker Drifttekniker

Jefferson wells