teknikjobb.se

Vimmerby är den lilla kommunen i Småland som har mycket att erbjuda; förutom det gedigna kulturarvet från Astrid Lindgren kännetecknas kommunen också av ett mångsidigt näringsliv, stort lokalt engagemang, aktivt föreningsliv, vacker natur och rogivande miljö.

Som medarbetare inom Vimmerby kommuns Lokalvårdsenhet kan du ingå i ett arbetslag, men även ensamarbete förekommer. Vårt gemensamma mål är att ge bästa möjliga service till våra kunder. Tillsammans har vi ansvar för att hålla kommunens fastigheter rena och fräscha.

Arbetsuppgifter
Som lokalvårdare i Vimmerby kommun ansvarar du för städning i lokaler som används för kommunal verksamhet. Arbetet innehåller samtliga städmoment inom daglig städning, veckostädning och storstädning av lokaler. Arbetet innefattar att vårda maskiner, städmaterial och ansvara för beställningar av förbrukningsmaterial. Arbetet utförs i enlighet med kommunens städrutiner, med målsättning att hålla god städkvalitet samt god ergonomi för en hållbar arbetsmiljö. Städningen utförs med både manuella städredskap och maskiner.

Vi söker dig som:

• Gärna har erfarenhet av arbete som Lokalvårdare
• Har B-körkort

Som person är du ansvarstagande, ordningsam och har en stor känsla för service. I tjänsten som Lokalvårdare är det viktigt att du är flexibel och trivs med att arbeta i en omväxlande miljö. Du har ett gott bemötande samt god förmåga att arbeta både tillsammans med andra, men också självständigt. Du kommunicerar och uttrycker dig väl i både tal och skrift mot medarbetare och kunder.

Vid urvalet kommer vi att lägga stor vikt vid personliga egenskaper och intresse för tjänsten. Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Anställningens omfattning
Timvikarie: omgående dagtid vid behov
Semestervikarie: Juni – Augusti

Ansökan
Sista ansökningsdatum: 2019-06-01
Urval, intervjuer och tillsättning sker löpande.

Vi tar emot ansökningar via vårt rekryteringssystem där du bifogar CV och personligt brev.

Fackliga representanter nås via kommunens växel 0492-76 90 00.

Välkommen med din ansökan!

Logga

Timvikarie/Semestervikarie till Lokalvårdsenheten

Företag Vimmerby kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2019-06-01

Ansök nu

Dela detta jobb