teknikjobb.se

Om företaget / verksamheten

LKAB är en internationell högteknologisk gruv- och mineralkoncern som bryter och förädlar Norrbottens unika järnmalm för den globala stålmarknaden. Hållbarhet är kärnan i vår affärsidé och vår ambition är att vara ett av de mest innovativa, resurseffektiva och ansvarstagande företagen i branschen. Koncernen, som omsatte cirka 26 miljarder kronor 2018 och har cirka 4 200 anställda i 12 länder, rymmer även industrimineraler, borrsystem, tågtransporter, bergtjänster och fastighetsbolag.

Om tjänsten

Vi söker två stycken Tillsynsmän till våra Pelletsverk KK2/KK3 i Kiruna. Arbetsuppgifterna består huvudsakligen i att utföra tillståndskontroller (tillsyn och egenkontroller) på skydds- och säkerhetsutrustningar som ingår i processen och våra byggnader.Arbetet följer och utförs enligt dom lagkrav som gäller vad avser intervaller, genomförande och dokumentation.Exempel på objekt som omfattas är trycksatta anordningar, gasanläggningar, lyftutrustningar, tillträdesvägar, ventilationsanläggningar och byggnader. I arbetsuppgifterna ingår även att utföra felsökning och reparationer av utrustningar som ingår i arbetsplatsens ansvar

Dina kvalifikationer

Du är en engagerad person som trivs att arbeta tillsammans med andra. Du ser möjligheter i ditt arbete och vill vara med och lösa uppkomna problem och planera framtida underhållsinsatser. Du har slutbetyg från gymnasieutbildning i verkstadsteknik eller likvärdig utbildning med erfarenhet inom yrkesområdet. Körkort B är ett krav. Fördelaktigt är om du har erfarenhet eller utbildning i svets, VVS, hydraulik, pneumatik eller el samt Movex planerarbänk, ronder och arbetsordrar.

Vi erbjuder

Ett jobb i en högteknologisk, internationell Mineralkoncern med storskalig verksamhet på en global, konkurrensutsatt marknad. Vi kan erbjuda del i företagets belöningssystem, förmåner som studiestöd och tandvård, friskvård med möjlighet till varierande aktiviteter inom Kiruna stad samt andra aktiviteter inom LKABs föreningar inom ex friluftsliv eller konst.

Övrig information

Skiftform: Dagtid Välkommen med din ansökan senast 2019-09-22. Intervjuer kan komma att ske löpande så du kan därför bli kontaktad innan ansökningstidens slut. Har du frågor om tjänsterna är du välkommen att kontakta Stefan Andersson Gruppchef Anläggningservice KK2/KK3, 0980-72547

Tillsynsmän sökes till Pelletsverken KK2/KK3

Företag LKAB
Ort
Utgår

2019-09-22

Ansök nu

Dela detta jobb