teknikjobb.se

Om företaget / verksamheten

LKAB är en internationell högteknologisk gruv- och mineralkoncern som bryter och förädlar Norrbottens unika järnmalm för den globala stålmarknaden. Hållbarhet är kärnan i vår affärsidé och vår ambition är att vara ett av de mest innovativa, resurseffektiva och ansvarstagande företagen i branschen. Koncernen, som omsatte cirka 31 miljarder kronor 2019 och har cirka 4 300 anställda i 12 länder, rymmer även industrimineraler, borrsystem, tågtransporter, bergtjänster och fastighetsbolag.

Om tjänsten

Vi söker en Tillsynsman till våra Anrikningsverk KA1/KA2 i Kiruna.
Arbetsuppgifterna består huvudsakligen i att utföra tillståndskontroller (tillsyn och egenkontroller) på skydds- och säkerhetsutrustningar som ingår i processen och våra byggnader.


Arbetet följer och utförs enligt dom lagkrav som gäller vad avser intervaller, genomförande och dokumentation.
Exempel på objekt som omfattas är FLT på trycksatta anordningar, gashantering, lyftutrustningar, tillträdesvägar, ventilationsanläggningar och byggnader.

I arbetsuppgifterna ingår även att utföra felsökning och reparationer av utrustningar som ingår i arbetsplatsens ansvar.

Dina kvalifikationer

Du är en engagerad person som trivs att arbeta tillsammans med andra även ensamarbete förekommer. Du ser möjligheter i ditt arbete och vill vara med och lösa uppkomna problem och planera framtida underhållsinsatser.
Du har slutbetyg från gymnasieutbildning i verkstadsteknik eller likvärdig utbildning med erfarenhet inom yrkesområdet.

Körkort B är ett krav.

Fördelaktigt är om du har erfarenhet eller utbildning i svets, VVS, hydraulik, pneumatik eller el samt Movex planerarbänk, ronder och arbetsorder hantering.

Engagemang, Nytänkande och Ansvar är, oavsett befattning du söker, viktiga ledord för dig i ditt dagliga arbete. För vår arbetsgrupp är det viktigt att ha ett inkluderande klimat där alla känner sig välkomna och vi ser därför fram emot de nya tankar, idéer och synsätt som Du har med dig.


Precis som LKAB i övrigt så eftersträvar vi mångfald och en jämn könsfördelning inom avdelningen.

Vi erbjuder

Ett jobb i en högteknologisk, internationell Mineralkoncern med storskalig verksamhet på en global, konkurrensutsatt marknad. Vi kan erbjuda del i företagets belöningssystem, friskvård med möjlighet till varierande aktiviteter, tandvård samt andra aktiviteter för vår personal.

Övrig information

Skiftform: Dagtid

Välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev senast 2020-06-14.

Intervjuer kan komma att ske löpande så du kan därför bli kontaktad innan ansökningstidens slut.

Har du frågor om tjänsterna är du välkommen att kontakta Stig Lautakoski Produktionschef Anläggningsservice KA1/KA2, 0980–71608.

Inför rekryteringsarbetet har LKAB tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Tillsynsman Anrikningsverken KA1/KA2

Företag LKAB
Ort
Kategorier
Utgår

2020-06-14

Ansök nu

Dela detta jobb