teknikjobb.se

Logga

Tillplockare

Ort
Kategorier
Utgår

2019-09-22

Ansök nu

Tillplockare

Hos oss är medarbetarna motorn, hjärtat och hjärnan i vår verksamhet!

Som anställd i Derome är du en del av ett företag med stor drivkraft och fokus på tillväxt. Våra medarbetare bidrar genom hela värdekedjan - från skog till färdigt hus - med engagemang, kompetens, prestigelöshet och affärsmässighet.

Hos oss vill vi att du utvecklas, utmanas och uppmuntras. Därför erbjuder vi dig ett gott arbetsklimat med kollegor och ledare som stöttar och utmanar dig, spännande och innovativa projekt, möjlighet att planera din karriär och utvecklas både i din roll och inom koncernen - i en värld i ständig tillväxt. Hos oss värdesätter vi ett hälsosamt och balanserat arbetsliv där du tillsammans med kollegor skapar ett öppet, positivt och inkluderande arbetsklimat.


ARBETSUPPGIFTER
Till vår anläggning i Mölndal söker vi Tillplockare. Den huvudsakliga arbetsuppgiften är orderplockning av byggmaterial samt järnvaruartiklar till våra proffskunder.

Du arbetar tillsammans i ett team men även under eget ansvar med arbetsuppgifterna. Då vi arbetar med en hög servicegrad mot våra kunder kan tempot vara högt.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är ordningsam, engagerad och energisk. B-körkort och truckkort är ett krav. Erfarenhet från arbete inom lager och logistik är meriterande.

Vi tror att du kommer att trivas i en organisation med högt driv med ett okomplicerat förhållningssätt. Vi tror dessutom att du kommer att trivas med ett arbetsklimat som värdesätter ett långsiktigt och miljömedvetet arbetssätt.Vi tror att du kommer att trivas i en organisation med högt driv med ett okomplicerat förhållningssätt. Vi tror dessutom att du kommer att trivas med ett arbetsklimat som värdesätter ett långsiktigt och ansvarstagande arbetssätt.

ÖVRIG INFORMATION
Tjänsten är tillsvidare, på heltid och med tillträde snarast. Vi arbetar i 2-skift. Placering vid vår anläggning i Mölndal.

Ytterligare upplysningar om tjänsten lämnas av vår Regionlagerchef Richard Svensson på telefonnummer 031- 334 15 72.

Passar tjänsten ovan in på dig? Tveka då inte, ansök redan idag! Vi vill ha din ansökan senast den 22 september eller tidigare då vi tillämpar löpande tillsättning av tjänsten.

Dela detta jobb

Logga
Tillplockare

Derome Byggvaror & Träteknik AB