teknikjobb.se

Thomas Concrete Group söker Betongtekniker till C-lab på deltid

Ort
Utgår

2018-12-27

Ansök nu

Thomas Concrete Group söker Betongtekniker till C-lab på deltid

Press_midja_Betong.JPG

Vill du vara en del av Team Thomas®?

Thomas Concrete Group är en av få globala betongleverantörer som driver en egen forsknings- och utvecklingsanläggning. Vårt centrallaboratorium, C-lab har sitt säte i Göteborg och utför tester av betong, ballast och bindemedel. C-lab är ackrediterat av Swedac för ett antal provningsmetoder samt erbjuder även provning av Icke ackrediterade metoder. C-lab består av två avdelningar, FoU och Provning. 

I tjänsten som Betongtekniker kommer du att arbeta med daglig provning i labbet som innefattar bla. tryckhållfasthet, frysprovning, provregistrering och rapportskrivning. Arbetet bedrivs självständigt men det sker även ett nära samarbete mellan alla sex medarbetare inom FoU/Provning. 

Vi söker dig som vill bli del av ett gott team på C-lab. Som person önskar vi att du är noggrann, ansvarstagande och att du gillar att samarbeta. Tjänsten kräver att du är strukturerad i ditt arbetssätt och har god kvalitétskänsla, både när det gäller till provning men också när det kommer till rent administrativt arbete. Vi hoppas förstås också att du alltid har kunden i fokus, att du har lätt för att kommunicera och att du trivs med arbete såväl självständigt som i grupp. Det är mycket meriterande om du har erfarenhet från betongbranschen och/eller laboratoriearbete.  

Då våra standarder är skrivna på både svenska och engelska krävs det en god förståelse i dessa språk. Vidare krävs det körkort samt god datorvana. Placeringen är på Ringön i Göteborg och omfattningen är 60 % fördelat på 3 fulla dagar/vecka.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan och kontaktperson

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Labchef Pernilla Kamperin,

pernilla.kamperin@c-lab.se. 

Dela detta jobb

Thomas Concrete Group söker Betongtekniker till C-lab på deltid

Thomas Concrete Group