teknikjobb.se

Thomas Betong söker Processoperatör till Kungälv

Företag Thomas Betong AB
Ort
Utgår

2021-05-07

Ansök nu

Thomas Betong söker Processoperatör till Kungälv

Vill du vara en del av Team Thomas®?
Vi är Team Thomas, ett härligt och engagerat gäng som stöttar varandra och har roligt tillsammans. 

Hos oss är du aldrig ensam. Oavsett roll så har du ett tätt samarbete med de runt omkring dig. Som processoperatör har du kollegor i bland andra ansvarig driftledare, tekniker, provtagare, kundservice, chaufförer och pumpmaskinister. Du har också möjligheter att besöka projekt, träffa kunder och och se var vår betong tar vägen. I den här tjänsten utgår du från vår fabrik i Kungälv men kommer också att stötta fabriken i Ale, vilket innebär att du får lära känna två av våra fabriker och teamet runt omkring. 

Vi är Specialisterna på Betong.
Vi har arbetat med betong sedan 1955, och jobbar än idag med att utveckla nya lösningar tillsammans med våra kunder för att bidra till ett hållbart samhälle. Vi har stor teknisk kunskap och lång erfarenhet och det är lätt att vara stolt över vad vi bidrar med. Hos oss kan du alltid utvecklas, särskilt inom betong. Erfarenhet från betongproduktion ger dig en värdefull grund att stå på, vilken väg du än vill ta inom företaget. Specialisttjänster eller inom produktion - alla behövs och är del av Team Thomas. 

Visste du att vi levererade klimatförbättrad betong redan 2012? Hållbarhet är ett nyckelord hos oss på Thomas Betong. Förutom att vara i framkant när det kommer till produktutveckling med mindre klimatpåverkan och jobba för att bli fossilfria på sikt, så bryr vi oss om våra medarbetare. Vår viktigaste resurs är Team Thomas. Vi är måna om att vi ska ha det bra såväl på jobbet som utanför. Säkerhet är alltid det viktigaste för oss, men vi har också en stöttande och omtänksam företagskultur med härliga kollegor och bra ledare. 

Vill du bli en del av Team Thomas?
I tjänsten som Processoperatör består dina huvudsakliga arbetsuppgifter av att tillverka färsk betong med hjälp utav ett datoriserat styrsystem. Recepturen är en komplex historia då betongens egenskaper noga anpassas efter sitt specifika ändamål. Därför är noggrannhet, kvalitetsmedvetenhet och fingertoppskänsla en Processoperatörs främsta vapen i tillverkningsprocessen. Betongen kvalitetssäkrar du regelbundet genom tillverkning av betongkuber som används för provning i ett laboratorium.

I tjänsten förekommer också körning av hjullastare och diverse andra arbetsuppgifter som hör tillverkning och underhåll av fabriken till.

För att briljera hos oss, och för den delen - för att trivas i rollen, ser du positivt på arbetsdagar som kräver stort fokus, engagemang och ett lösningsorienterat arbetssätt. Vi är också måna om att du är personen som förstår vikten av - och verkligen vill bidra till - ett gott samarbete, god service och härlig gemenskap i företaget.

Intervjuer sker löpande, så ansök redan idag!

Vi ser fram emot att höra från dig! 

Om Thomas Betong
Hos oss får du möjligheten att arbeta i en dynamisk organisation där vi tillsammans bidrar aktivt till ett hållbart samhälle.
På Thomas producerar och distribuerar vi högkvalitativ betong för platsgjutet byggande på 38 betong- och 3 Prefabfabriker. Vi är på en utvecklingsresa där ambitionen är att vara bäst i branschen som specialisterna på betong.
Det är vår kultur och expertis inom betong som gör oss unika. Vi i Team Thomas bryr oss om varandra och agerar för våra kunders, kollegors och vårt företags bästa. Vi stöttar varandra och har roligt tillsammans!
Thomas Betong ingår i svenska, familjeägda koncernen Thomas Concrete Group AB med verksamhet i Sverige, Norge, USA, Tyskland och Polen.
www.thomasbetong.se

Dela detta jobb

Thomas Betong söker Processoperatör till Kungälv

Thomas Betong AB