teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Testtekniker

Företag Jula AB
Ort
Utgår

2022-05-22

Ansök nu

Testtekniker

Jula erbjuder händiga människor ett brett och noga utvalt sortiment av produkter för hemmet, trädgården och fritiden till låga priser. Vi vill motivera människor att själva förenkla sin vardag och skapa sig ett aktivt och roligt liv. Jula finns idag i Sverige, Norge och Polen. Julas omsättning 2019 var 7,5 miljarder SEK.

Vi befinner oss på en spännande tillväxtresa där vi växer så det knakar. Vi söker nu två lagspelare till vårt team på Testavdelningen som vill vara med och säkerställa kvalitén på produkter som tas in i Julas sortiment.

Det här gör man som Testtekniker

Som Testtekniker arbetar du med att genomföra tester av varuprover och dokumentera resultaten i en testrapport på engelska och med bilder och instruktioner dokumentera styrkor och brister samt möjliga förbättringar. En viktig del i arbetet är att skapa förutsättningar för att kunna testa produkter på ett snabbt, kvalitativt, metodiskt och repeterbart sätt. I arbetet förekommer därmed utveckling av testmallar för olika produkter i Julas sortiment samt utveckling av testfixturer.

Du kommer samarbeta med övriga Testingenjörer och Testtekniker inom Testavdelningen samt Inköpare och du rapporterar till Testchefen.

Det här är din bakgrund och dina erfarenheter

Vi söker dig som har följande bakgrund och erfarenhet:

  • Lägst gymnasieutbildning
  • Önskvärt med praktisk arbetslivserfarenhet så som underhåll, service, installation, konstruktion, reparation inom ett eller flera av följande områden
    • El/elektronik (extra meriterande med erfarenheter inom detta område)
    • Motorer (elektriska motorer och/eller förbränningsmotorer)
    • Erfarenheter av service/reparation av produkter ur Julas olika produktkategorier
  • God datorvana och goda kunskaper i Office-programmen
  • Goda kunskaper i engelska

Det här är du som person

Du trivs i en värderingsstyrd organisation som kännetecknas av nyfikenhet, teamarbete och en ständig vilja att utveckla och förbättra. För att lyckas i rollen behöver du vara drivande och ha god struktur och noggrannhet i ditt arbete i kombination med intresse och nyfikenhet på teknik. Du har ett flexibelt förhållningssätt och trivs att arbeta i en miljö där förutsättningarna snabbt kan ändras och där du bidrar med egna idéer och initiativ för att hantera nya utmaningar. Du är prestigelös i ditt sätt att vara och trivs med att samarbete både inom och utanför den grupp du tillhör.

Bra att veta

I denna rekrytering avser vi att tillsätta två visstidsanställningar för resterande del av 2022 med placering på Julas huvudkontor i Skara. Testavdelningen är en del inom Kvalitetsavdelningen på Inköp. Jula har kollektivavtal med Unionen för tjänstemän.

Så här söker du

Sista ansökningsdag är 2022-05-22. Frågor besvaras av Alexander Wiklund, Tf Testchef, alexander.wiklund@jula.se. Vi arbetar med löpande urval under ansökningstiden.

Vi är en arbetsplats som präglas av gemenskap och nyfikenhet. Är du intresserad av att vara med på resan – välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Testtekniker

Jula AB