teknikjobb.se

Testingenjör till Metrima i Linköping.

Företag We tech talents
Ort
Kategorier
Utgår

2019-03-27

Ansök nu

Testingenjör till Metrima i Linköping.

Om uppdraget

We Tech Talents söker för Metrimas räkning en testingenjör till deras kontor i Linköping. Metrima tillverkar och levererar system för insamlings och hantering av mätvärden med fokus på inom energiförsörjning. Med över 20 års i branschen har företaget en gedigen erfarenhet och ett know-how som avspeglar sig i hela företaget. De erbjuder marknadens bästa system med flexibla lösningar för mätare, kommunikation, insamling och datalagring. Inför sommaren behöver Metrima förstärkning av en testingenjör.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringen, och all kommunikation, sker via We Tech Talents men du kommer att anställas direkt hos Metrima.

Arbetsuppgifter

Som testingenjör är du ansvarig för Metrimas automatiska funktions- och prestandatester. Arbetsuppgifterna är varierande och sträcker sig från UI-testning till utveckling av simulerad hårdvara för att utföra belastningstester med flera miljoner samtida enheter. Du är involverad i alla aspekter av systemet - produktförståelse och kravspecifikation, utveckling samt felsökning i produktionsmiljö för att senare återskapa felfallen i testmiljön.

Tjänsten passar dig som har ett intresse för utveckling, som vill ha ett brett arbetsområde med allting från databaser och IP-kommunikation till självskriven kod som hårdbelastar systemet. Du bör också vara en problemlösare som alltid säkerställer kvalitet och samtidigt vara väldigt självmotiverad för att driva testen framåt.

Du erbjuds en arbetsplats där du har möjligheten att påverka din egna roll med arbetsuppgifter och arbetsmiljö, där du får arbeta med öppen källkod, och där ditt arbete kommer göra skillnad. Dina arbetskollegor är utvecklare och ingejörer som hjälper dig att förvärva den nödvändiga informationen.  

Som person är du noggrannhet och förmåga att tänka logiskt. Du trivs med teknisk problemlösning och driver din egna utveckling framåt och vill ständigt lära dig mer! Du har förmåga att själv finna svar och lösningar.

Vi söker dig som

-Tagit examen som civilingenjör inom data/ IT eller elektronik.

-Talar och skriver svenska och engelska obehindrat

-Tidigare erfarenhet av testning

Om företaget

Metrima erbjuder kompletta lösningar för alla mätbehov för el, vatten, fjärrvärme och annat energibärare. Fokuskunderna är kommunala energibolag i Europa. Deras system är ansvariga för daglig leverans av mätvärden för fakturering och nätanalys från cirka 15% av alla elmätare i Sverige. Metrima har ett starkt kundfokus och tror på att ha kompetenta, engagerade medarbetare som självständigt kan utveckla lösningar. Deras lokaler ligger i Ebbepark, som är en samlingsplats för kunskapsföretag i Linköping. Utveckling bedrivs i Linköping och i Lviv i Ukraina.

Om oss

We-Techtalents-logo-RGB-500px.png

We Tech Talents ingår i en koncern tillsammans med Maintrac AB, We Consulting AB, Ikkab och We Consulting A/S. Huvudägare i koncernen är Sobro AB, en engagerad och långsiktig ägarpartner.

Ansatsen till We Tech Talents är ”En god teknisk utbildning ska löna sig” och detta är något som genomsyrar hela företaget. We Tech Talents ska vara en plats där ingenjörer tidigt i sina karriärer får de villkor de förtjänar på arbetsmarknaden, en arbetsgivare där medarbetarna verkligen trivs och utvecklas. Kort sagt en mellanlandning efter studierna där man gärna stannar ett tag innan man tar nästa steg i karriären.

 

Vi tror på att ha roligt tillsammans och att utmana i nya tankebanor på konsultmarknaden för juniora ingenjörer –”en god teknisk utbildning ska löna sig.”

Läs mer om oss här!  

Start: Enligt överenskommelse, finns möjlighet att börja arbeta deltid om du är på sista terminen av dina studier.

Omfattning: Heltid, tillsvidare

Placering: Linköping 

Dela detta jobb

Testingenjör till Metrima i Linköping.

We tech talents