teknikjobb.se

logga

Testingenjör inom elkraft till Modis!

Företag Modis Sweden AB
Ort
Utgår

2021-06-21

Ansök nu

Testingenjör inom elkraft till Modis!

Vill du jobba i en spännande, internationell miljö i en tjänst med teknisk höjd? Då ska du söka tjänsten Testingenjör inom elkraft hos oss!

Vad kommer du att jobba med?

Som konsult hos Modis kommer du att ha möjlighet att jobba med såväl stora som små organisationer och uppdrag.

Som testingenjör arbetar du med att stödja slutförandet av testaktiviteter effektivt och kostnadseffektivt, och i enlighet med kontraktspecifikationer, kvalitetsstandarder och säkerhetskrav. Du kommer även testa produkt och system och validera material för att säkerställa att dessa följer föreskrivna tekniska specifikationer.

Du kan tillhöra ett tvärfunktionellt team vilket innebär att du har kontaktytor både på andra avdelningar men även utanför företagen. Från Modis mälardalen jobbar vi med kunder i Västerås, Eskilstuna, Köping, Ludvika med omnejd.

Vem är du som person?

Om du gillar teknik och är en lagspelare med förmåga att leverera goda resultat, då kommer du passa in hos oss! Vi tror att du har en ingenjörsexamen alternativt en relevant YH utbildning. Du skulle också kunna ha bakgrund som elektriker och en vilja att utvecklas. Du ska ha ett tekniskt intresse med elektrisk träningsbakgrund. Vidare är du en person som värdesätter att göra ett bra jobb och som tar ansvar för sin uppgift.

I övrigt är du framåt och har god kommunikationsförmåga. Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift, är ett krav. Du är nyfiken, driven och initiativtagande med fokus på problemlösning och när det kommer till detaljer är du mycket noggrann. Då du kommer att arbeta som konsult ser vi att du är professionell i ditt bemötande såväl internt som externt, en Modis-ambassadör helt enkelt.

Om Modis

På Modis strävar vi ständigt efter att hjälpa våra kunder och konsulter att bli framgångsrika. Som konsult är du vår högsta prioritet och när du behöver oss kommer vi att vara där för dig. Vi introducerar dig i vår verksamhet och våra kunder. Dina synpunkter värdesätts och för att hålla oss i framkant är du aktiv i Modis affärsutveckling och tillsammans skapar vi erbjudanden till marknaden.

Genom att bli vår kollega kommer din vardag som konsult vara varierad med uppdrag i olika projekt i diverse branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Som konsult omfattas du av kollektivavtal, försäkringar, företagshälsovård, friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att vi ska få ut mer av varandra ordnar vi regelbundet med sociala aktiviteter.

Modis levererar en bred bas av tjänster och kompetenser Inom IT, Engineering och Life Science. våra tjänster präglas av snabbhet, enkelhet och kvalitet. Modis finns representerade i USA, Kanada, Europa, Asien med över 100 kontor och med mer än 35 000 kollegor i uppdrag varje dag.

Låter detta intressant?

Då ska du söka till oss så snart som möjligt!

Kontakt

Vill du bli en del av Modis eller vill veta mer om de tjänster och uppdrag som vi erbjuder, ta gärna kontakt med ansvarig Business Manager, Gustav Tenerz 073-68 47 007, Gustav.Tenerz@modis.se

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Dela detta jobb

logga
Testingenjör inom elkraft till Modis!

Modis Sweden AB