teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

TEST OCH VERIFIERING TILL NIBE ENERGY SYSTEMS

Företag NIBE AB
Ort
Utgår

2022-06-05

Ansök nu

TEST OCH VERIFIERING TILL NIBE ENERGY SYSTEMS

Vill du jobba med ett av Sveriges starkaste varumärken och vara med och utveckla nästa generations NIBE-produkter? På NIBEs huvudkontor i Markaryd arbetar du i en internationell miljö med en produktportfölj i världsklass som kräver en både intensiv och högkvalitativ produktutveckling.   

Nu söker vi en person till test och verifiering som vill arbeta med att utveckla hållbara klimatlösningar tillsammans med ett engagerat team. 

OM TJÄNSTEN

Du kommer huvudsakligen arbeta med produkt- och komponenttester inom området värmepumpar på vårt testlabb. Vi har avancerat provutrustning för bland annat temperatur, tryck och prestandamätning. Analys av mätresultat och rapportskrivning blir en viktig input till utvecklingsorganisationen för att supportera projektorganisationen med testresultat. Inom vårt testlabb finns det möjlighet att jobba inom olika produktgrupper där vi testa inom områden säkerhet, prestanda, funktion inom VVS, el och elektronik. Du är en del i utvecklingsteamet och ansvara för testning inom produktutveckling och produktunderhåll. Tjänsten kan även innebära support mot andra funktioner inom företaget samt utveckling av vår utrustning.

DIN BAKGRUND

Vi söker dig som är ordningsam, strukturerad, noggrann, ansvarstagande och har stor analytisk förmåga. Du söker kreativa utmaningar och har ett genuint teknikintresse och gilla att jobba praktiskt och effektivt.  Du kan även utföra relaterade beräkningar inom termodynamik. Vi ser gärna att du har erfarenheter inom VVS-branschen eller mätteknik. Du trivs med att jobba i team, men utför även självständigt testuppdrag.

Du är van att arbeta med Office och kan uttrycka dig på både svenska och engelska. Erfarenhet av termodynamik och/eller kylteknik eller styr och reglerteknik är meriterande. Har du jobbat med installation av värmepumpar eller inom VVS är det ytterligare en bra grund att bygga på.

OM ANSÖKAN

Vi tillämpar löpande rekrytering varför vi önskar din ansökan snarast, dock senast den 5 juni 2022. Ansökan sker via vår webbsida www.nibe.se under "lediga tjänster". Önskas mer information vänligen kontakta någon av kontaktpersonerna. 

OM NIBE

NIBE AB är en modern och framgångsrik industri med en omsättning på drygt 4,7 miljarder kr/år med närmare 1 500 anställda i Markaryd. NIBE tillhör de marknadsledande i Europa med ett produktsortiment som består av marknadens bredaste program av värmepumpar, varmvattenberedare, solpaneler, biobränsleprodukter, ventilationsprodukter, fjärrvärmeutrustning,braskaminer mm.

NIBE AB ingår i det börsnoterade NIBE Industrier som har en omsättning på cirka 27 miljarder kr och cirka 19 000 anställda i drygt 30 länder.

 Varmt välkommen! 

 

Kontaktpersoner

Daniel Gerbeth

Ansvarig för testlabb

0433-27 30 00

daniel.gerbeth@nibe.se

Madeleine Johannesson

Personalavdelningen

0433-27 30 00

madeleine.johannesson@nibe.se

 

Dela detta jobb

logga
TEST OCH VERIFIERING TILL NIBE ENERGY SYSTEMS

NIBE AB