teknikjobb.se

Test and Verification Manager / Provledare

Företag BAE Systems AB
Ort
Utgår

2021-08-25

Ansök nu

Test and Verification Manager / Provledare

Söker du en tjänst som är omväxlande och innehållsrik, där det sällan är två likadana dagar, där du växlar mellan kontoret, konferensrummet, provledning på ”fältet” och kundkontakter, då har du här den perfekta möjligheten.

Vi söker nu en Test and Verification Manager som även kan agera Provledare.

Din framtida utmaning

Arbetet som Test och Verification Manager består av att planera, leda och rapportera prov i samtliga faser från anbudsarbeten och tidiga utvecklingsprojekt, till leveransprojekt och eftermarknadsprojekt. Du är även Test & Verifierings projektrepresentant och har budgetansvar samt ansvarar för planering, ledning och kundkontakter i det aktuella projektet.

Som provledare arbetsleder du tilldelade resurser från övriga Test & Verifiering. TVM/Provledare har också kontakt med konstruktion vid provplanering och utvärdering. I tjänsten förekommer resor både nationellt och internationellt.

Den du är

För denna roll lägger vi särskilt stor vikt vid dina personliga kompetenser. Vi söker dig som har någon form av ledarerfarenhet blandat med en teknisk bakgrund och nyfikenhet för teknik. Du bör uppskatta en varierande vardag där du själv står för en betydande del av planeringen. En stor del av arbetet innebär samarbete med andra varför det måste vara något du uppskattar och trivs med. Goda kunskaper i både svenska och engelska, i tal och skrift är ett krav då en stor del av våra leveranser och kundkontakter sker på engelska. C-körkort är meriterande även tidigare arbete inom fordonsindustri eller Försvarsmakten kan vara meriterande.

Vad du blir en del av

Hos oss kommer du att ha kul på jobbet och ingen dag kommer att vara den andra lik. Du kommer att få en bred roll med många kontaktytor och stor möjlighet. Du kommer att få jobba med teknik och problemlösning och du har goda möjligheter till kompetens & karriärutveckling.

Om du inte kan se filmen, klicka på länken: https://youtu.be/spyM86NLbOk

BAE Systems levererar några av världens mest avancerade, teknikledande lösningar inom försvar, flyg och säkerhet. Vi har 82 500 kvalificerade medarbetare i mer än 40 länder. Genom att vi arbetar tillsammans med kunder och lokala partners, levererar vi produkter och tjänster med militär kapacitet, som skyddar människor och den nationella säkerheten samt säkrar viktig information och infrastruktur.

BAE Systems Hägglunds fokuserar på utveckling, tillverkning, integration och support av ett brett spektrum av militära fordon till kunder över hela världen. Våra främsta produkter är medeltunga stridsfordon (CV90), bepansrade terrängfordon (BvS10), stöd och support samt elhybrida drivsystem för den civila marknaden. Pålitlig, Innovativ och Djärv är ledorden för vår verksamhet.

Läs gärna mer om Örnsköldsvik och Höga Kusten på www.jobbaochlev.se/ - www.inspiration.ornskoldsvik.se -  www.hogakusten.com/sv 

Kontaktperson

Har du frågor, är du varmt välkommen att höra av dig till rekryterande chef Jan Söderström 0660-80426 eller rekryteringskonsult  Maria Josefsson, 070–842 23 35, Kompetenslaget AB.

Sista ansökningsdag är den 25 augusti.

Vi läser fortlöpande mejl och lyssnar av vår telefon under semesterperioden (V 27 – V 31) så det går bra att lämna meddelande så återkommer vi så snart vi kan.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placeringsort Örnsköldsvik.

Vi arbetar med försvarssekretess, vilket innebär både legala krav samt speciella krav från våra kunder på oss som företag. Alla som anställs ska därför genomgå säkerhetskontroll och drogtest.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning

Heltid

Tillträde

Snarast enligt överenskommelse

Löneform

Månadslön

Antal lediga befattningar

1

Sysselsättningsgrad

100%

Ort

Örnsköldsvik

Län

Västernorrlands län

Land

Sverige

Referensnummer

2021/100

Facklig företrädare

  • Patrik Wågström, Unionen, 0660 - 801 12

  • Daniel Lundberg, Akademikerföreningen, 0660 - 803 85

  • Juha Körkkö, Ledarna, 0660 - 803 82

Publicerat

2021-06-30

Sista ansökningsdag

2021-08-25

Dela detta jobb

Test and Verification Manager / Provledare

BAE Systems AB