teknikjobb.se


Thulehem ligger i ett lummigt och lugnt parkområde på Vipelyckan i Östra Lund. Lägenheterna, som är i storleken 1-4 RoK, är ljusa och fräscha med modern utrustning. Lägenhetsbyggnaderna är i två våningar, utan hiss, och alla lägenheter har balkong eller uteplats i söderläge. På Thulehem bor man i hyresrätter vilket innebär att man inte behöver någon insats för sitt boende. Thulehem är inte bara ett vanligt seniorboende, utan vi värnar om god boendemiljö med ett stort gemensamhetsutbud. Genom Thulehems Intresseförening anordnas olika aktiviteter, föreläsningar och utflykter.


Stiftelsen Thulehem i Lund söker en teknisk utvecklingschef till sin fastighetsverksamhet

Thulehems fastighetsverksamhet står inför omfattande utveckling och investeringar. Vi söker därför en teknisk utvecklingschef som kan leda arbetet kopplat till både projektering/utredning och projektledning/genomförande.

Om Thulehem
”Thulehem – mer än bara ett boende” är ett av Sveriges allra första boendekoncept designat för ”aktiva seniorer” (55+).

Idag äger och förvaltar Stiftelsen Thulehem en fastighetsportfölj bestående av 270 hyreslägenheter (1-4 RoK), egen restaurang, en mindre sjukvårdsmottagning etc. Marknadsvärdet på Thulehems fastighetsinnehav uppskattas till ca 500 milj. Lägenheterna är ljusa, fräscha och har alla balkong i söderläge, samt källarförråd. I Thulehems restaurang serveras lunch alla årets dagar för de som så önskar. Möjlighet finns även till egen kolonilott, samt ett stort utbud av allehanda service och aktiviteter.

Det är bara att välja vad man vill syssla med. Inget tvång – bara valfrihet.

Se mer på vår hemsida www.thulehem.se

Om Tjänsten
Vi söker nu Dig, som kan ansvara för modernisering och utveckling av Thulehems fina fastighetsinnehav.

Kommande projekt som skall genomföras är bl. a:

  • Totalrenovering av resturangkök
  • Översyn av fastigheternas energiförsörjning
  • Laddningsmöjligheter för elfordon
  • Renovering fasader


Den person vi söker behöver ha bred kunskap och erfarenhet av att hantera både utveckling och projektledning knutet till fastigheter.

Du kommer att lyda direkt under och rapportera till Thulehems verksamhetschef. Tjänsten innebär inget personalansvar.

Eventuella frågor gällande tjänsten får gärna ställas till Thulehems verksamhetschef Martin Svedberg, tel. 046-128500 vx, eller till rekryteringsansvarige i Stiftelsestyrelsen, Sven Hansson, tel. 070-858 70 37.

Du söker jobbet på www.fasticonjobb.se och vi tar inte emot ansökningar via mejl. Sista ansökningsdag är den 2 augusti 2020. 

Välkommen med din ansökan!

Fasticon är den marknadsledande kompetensförsörjaren för fastighetsbranschen och delar av samhällsbyggnadssektorn. Vår djupa branschkunskap gör att vi förstår våra kunders kompetensbehov samtidigt som vi fixar drömjobbet till våra kandidater. Vi jobbar rikstäckande och har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs mer på www.fasticon.se och sök lediga jobb på www.fasticonjobb.se

 

Teknisk utvecklingschef - Stiftelsen Thulehem i Lund

Företag Fasticon Jobb
Ort
Kategorier
Utgår

2020-09-03

Ansök nu

Dela detta jobb