teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logga

Teknisk utredare med fokus på drift och avtalsuppföljning

Ort
Kategorier
Utgår

2022-10-09

Ansök nu

Teknisk utredare med fokus på drift och avtalsuppföljning

Har du erfarenhet av avtalsuppföljning? Vill du göra det enkelt för Stockholmarna att göra mer hållbara val? Brinner du för återvinning? Då ska du fortsätta läsa!

Arbetsuppgifter

I rollen som Teknisk Utredare med fokus på drift- och avtalsuppföljning ansvarar du för en systematisk uppföljning gällande driften av våra återvinningscentraler och återbruk. Rollen innebär att du förvaltar, utvecklar och avropar varor/tjänster från befintliga avtal och i förekommande fall agarerar kravställare vid upphandlingar. För att erhålla och bibehålla kännedom om ditt upddrag krävs regelbundna besök ute i verksamheten för att förstå det praktiska arbetet i fält. Rollen innebär ett tätt samarbete och arbtesfördelning med andra medarbetare på enheten och förutsätter kontakt med driftentrepenörer. Viss beredskap utanför kontorstid innefattas även i tjänsten. 

Du får stor möjlighet att vara med och påverka hur framtidens återvinningstjänster i Stockholm kommer att fungera och utvecklas. 

Exempel på arbetsuppgifter: 

 • Systematiskt följa upp driftentrepenader och avtal, både administrativt och i fält 

 • Agera kravställare och kontaktperson för avtal inom ansvarsområdet

 • Delta i utvecklingsprojekt och utredingar inom verksamhetsområdet

 • Medverka i utbildningar för personal som driver våra återvinningscentraler

 • Svara på inkommande frågor om våra anläggningar och tjänster från kunder

 • Underhålla och utveckla rutiner och processer som styr arbetet med driftentrepenörerna 

Inom avfallsområdet sker ständig utveckling och vi möter nya utmaningar i vår verksamhet, vilket ger dig goda möjligheter till kompetensutveckling och till ett simulerande och spännande arbete. 

Kvalifikationer

För att lyckas i den här rollen ser vi att du har: 

 • Högskoleexamen alt. yrkesexamen inom exempelvis samhällsbyggnad, juridik eller miljö, alternativt yrkeserfarenhet som arbetsgivaren anser motsvarig. 

 • Erfarenhet av avtalsuppföljning

 • Flytande svenska i både tal och skrift

 • B-körkort

Meriterande för tjänsten är erfarenhet av offentlig verksamhet, administrativt arbete, avfallshantering samt driftuppföljning och kunskap om LOU (lagen om offentlig upphandling). 

Som person är du: 

 • Självgående - Du tar ansvar för ditt arbete där du strukturerar och driver självständigt dina uppgifter vidare. 

 • Mål- och resultatorienterad - Du arbetar mot mål och fokuserar på resultat där du har förmåga att prioritera, planera och agera utifrån hur förutsättningarna förändras. 

 • Initiativtagande - Du tar initiativ och får saker att hända, med en förmåga att omsätta planering till aktivitet som leder till önskade resultat. 

 • Samarbetsförmåga - Du bidrar till ett gott samarbete genom att ha ett öppet, tillmötesgående och problemlösande förhållningssätt. Du bjuder in till dialog, lyssnar aktivt och anpassar din kommunikation utifrån rådande situation och person. 

 • Serviceinriktad - Du har intresse för, samt en vilja och förmåga att hjälpa andra och är lösningsfokuserad. Du är positiv, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. 

 • Problemlösande - Du har en förmåga att arbeta med komplexa frågor genom att analysera och bryta ner problem i sina beståndesdelar, i syfte att lösa dem. 

Har du utöver ovan kriterier dessutom ett brinnande miljöengagemang som du vill sprida är detta jobbet för dig! 

Ansökan

För att söka tjänsten som Teknisk Utredare med fokus på drift- och avtalsuppföljning klickar du på länken nedan. Sista ansökningsdag är 9 oktober 2022

För frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta enhetschef Malin Stare Lins, genom att mejla malin.stare.lins@svoa.se

Vi ser fram emot din ansökan! 

Dela detta jobb

Logga
Teknisk utredare med fokus på drift och avtalsuppföljning

Stockholm vatten och avfall