teknikjobb.se

Jula erbjuder händiga människor ett brett och noga utvalt sortiment av produkter för hemmet, trädgården och fritiden till låga priser. Vi vill motivera människor att själva förenkla sin vardag och skapa sig ett aktivt och roligt liv. Jula finns idag i Sverige, Norge och Polen. Julas omsättning 2018 var 6,9 miljarder SEK.

Teknisk support med inriktning värmepumpar

Arbetet innebär att du arbetar med Julas värmepumpar både praktiskt och teoretiskt och rätt sökande kan vara del i grunden av utökad funktion för Julas tekniska support.

Det här gör du

Arbetet innefattar kontakt med kunder för att analysera felsymtom av produkter och säkerställa att rätt eftermarknadsåtgärd vidtages. Du blir kontaktpersonen mot vår interna kundservice och till de externa aktörer vi anlitar vid eftermarknadsåtgärder och bokar in service åt kunderna och bevakar så att ärendena hanteras på ett korrekt sätt. Du hjälper till med reservdelsberedning både mot leverantör och servicefirmor. Provkörning av värmepumpar kan vid behov också förekomma.

Arbetet kräver både praktiska och teoretiska kunskaper, vilket innebär att du får inhämta kunskap om krav på produkter för att förstå och kunna granska produkterna på ett korrekt sätt.

Det här är din bakgrund och dina erfarenheter

Du är kanske idag kyltekniker med erfarenhet av värmepumpinstallationer och felsökning som vill ta nästa steg i karriären.

Meriterande är erfarenhet inom värmepumpsteknik och specifikt luft-vatten värmepumpar

Du har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift samt god datavana.

B körkort är ett krav.

Erfarenhet av arbetsledning är meriterande.

Det här är du som person

Som person är du noggrann, analytisk, disciplinerad och drivande. Du har god förmåga att arbeta, i grupp likväl som självständigt under eget ansvar. Du har ett stort intresse och nyfikenhet på nya tekniska lösningar.

Bra att veta

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med 6 månaders provanställning med placering på Julas huvudkontor i Skara. Arbetet med att följa upp ärenden och att knyta kontakt med servicepartners och leverantörer innebär en del resor. 

Så här söker du

Om du känner att du skulle passa för denna roll så tveka inte att söka direkt då vi håller intervjuer löpande. Har du frågor är du välkommen att kontakta AfterSales chef Niklas Lundberg, gärna via mail i förstahand.

Teknisk support med inriktning värmepumpar

Företag Jula AB
Ort
Utgår

2019-12-12

Ansök nu

Dela detta jobb