teknikjobb.se

logga

TEKNISK SKRIBENT TILL NIBE ENERGY SYSTEMS

Företag NIBE AB
Ort
Kategorier
Utgår

2020-12-10

Ansök nu

TEKNISK SKRIBENT TILL NIBE ENERGY SYSTEMS

Vill du jobba med ett av Sveriges starkaste varumärken och utmanas av att göra våra tekniskt avancerade produkter lätta att förstå? På NIBEs huvudkontor i Markaryd arbetar du i en internationell miljö med en produktportfölj i världsklass som kräver en högklassig dokumentation.  

Nu söker vi en teknikintresserad person som vill vara med och utveckla vår framtida teknikinformation tillsammans med engagerat team.  

ARBETSUPPGIFTER:

Som skribent arbetar du med att ta fram och uppdatera dokumentation såsom manualer och produktblad. Det innebär ett nära samarbete med kollegorna på försäljningen, produktutvecklingen, marknadsavdelningen och serviceavdelningen men även med våra utländska dotterbolag. Du jobbar i ett XML-baserat verktyg och program från Adobe. Du ingår i ett team som består av sju skribenter och en illustratör på marknadsavdelningen i Markaryd.  

DIN BAKGRUND:

Vi söker dig som har ett intresse för teknik och utmanas av att få göra komplicerade saker enkla med hjälp av det skrivna ordet. Vi uppskattar om du har en god känsla för språk och pedagogik samt en social förmåga som underlättar samarbetet med andra avdelningar. Eftersom vi är ett internationellt bolag så är goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift värdefull. Du har erfarenhet av att skriva teknikinformation och att arbeta i CCMS-verktyg eller XML-baserat system. Erfarenhet som teknisk skribent inom värme- och ventilationssystem är meriterande.  

ANSÖKAN:

Vi tillämpar löpande rekrytering och önskar din ansökan snarast, men senast 10 december 2020. Du ansöker via vår webbsida www.nibe.se under "lediga tjänster". Vill du veta mer är du välkommen att kontakta någon av personerna nedan.

FAKTA OM NIBE:

NIBE AB är en modern och framgångsrik industri med en omsättning på drygt 4,2 miljarder kr/år med närmare 1 200 anställda i Markaryd. NIBE tillhör de marknadsledande i Europa med ett produktsortiment som består av marknadens bredaste program av värmepumpar, varmvattenberedare, solpaneler, biobränsleprodukter, ventilationsprodukter, fjärrvärmeutrustning, braskaminer mm.

NIBE AB ingår i det börsnoterade NIBE Industrier som har en omsättning på cirka 25 miljarder kr och cirka 17 000 anställda i drygt 30 länder.

 

KONTAKTPERSONER

Magnus Blomsterberg

HR-ansvarig

0433-27 30 00

magnus.blomsterberg@nibe.se

Martin Jacobsson

Team Leader för Teknisk Dokumentation

0433-27 30 00

martin.jacobsson@nibe.se

 

Dela detta jobb

logga
TEKNISK SKRIBENT TILL NIBE ENERGY SYSTEMS

NIBE AB