teknikjobb.se

Logo

Teknisk skribent sökes till uppdrag i Sthlm/Uppsala

Företag Jurek Bemanning
Ort
Kategorier
Utgår

2019-12-15

Ansök nu

Teknisk skribent sökes till uppdrag i Sthlm/Uppsala

Arbetsbeskrivning

Vi söker flertalet juniora och seniora Tekniska Skribenter för spännande uppdrag på 50% eller 100% i Stockholm och Uppsala. Uppdragen är på 6-12 månader hos välkända bolag inom teknik, medicin- och fordonsindustrin.

Som Teknisk Skribent innefattar ditt arbete att ta fram text och bild för användarmanualer samt skapa teknisk produktinformation för både print och digital användning. Språket kommer att vara engelska så du behöver ha en hög nivå i teknisk engelska och gärna ha det som modersmål.

Du kommer även att arbeta med att föra in information i olika system, men fokus ligger på att skriva kortare texter, längre texter och avancerade tekniska texter. I din roll så ingår även att samarbeta och ha daglig kommunikation med andra avdelningar inom organisationen. Du kommer själv att ansvara för att planera och strukturera ditt arbete för att möta deadlines

Vem är du?

Vi söker dig som har erfarenhet av liknande roller och stort intresse för teknisk information. Du får gärna ha eftergymnasial utbildning inom teknik, fordon eller kemi. Du är en god skribent och har dokumenterad erfarenhet från tidigare arbete med text och bild inom området.

Som person är du noggrann, strukturerad och självgående i ditt arbete. Har du erfarenhet av verktygen Adobe FrameMaker, Photoshop och Illustrator är detta mycket meriterande. Du bör ha goda kunskaper i MS Office och XML publicering samt tala och skriva obehindrat på både svenska och engelska.

Du erbjuds

Du erbjuds spännande uppdrag hos välkända bolag där det finns goda utvecklingsmöjligheter. Detta är konsultuppdrag på 6-12 månader ute hos kund, vilket innebär att du kommer vara anställd som konsult via Jurek Rekrytering & Bemanning. Kunderna sitter i Stockholm och Uppsala och träffar kandidater löpande för intervju. Har du några frågor gällande uppdraget är du välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef, Victoria Tjernström, på victoria.tjernstrom@jurek.se

Sökord: Skribent, Copy, Informatör, Teknik, Adobe

Dela detta jobb

Logo
Teknisk skribent sökes till uppdrag i Sthlm/Uppsala

Jurek Bemanning