teknikjobb.se

Teknisk säljare till vårt affärsområde Network Orchestration och Automation (NOA)

Företag Data Ductus
Ort
Utgår

2021-11-05

Ansök nu

Teknisk säljare till vårt affärsområde Network Orchestration och Automation (NOA)

Just nu söker vi en driven säljare gärna med stort nätverk som vill vara med och bygga långsiktiga kundrelationer, förstärka våra erbjudanden av avancerade orkestrerings och automationslösningar samt vara en viktig del i vår globala expansion.

Vad vi söker

I din roll förväntas du ha en överblick över lösningen och bidra med att jobba mot ett gemensamt mål där det handlar om både mjukvarulösningar och verksamhets- eller organisationsutveckling. I rollen är det för dig naturligt att hålla ditt team, din uppdragsgivare och dina övriga intressenter uppdaterade om progress, risker, möjligheter mm.

Vi söker dig som trivs med sociala kontakter, inte räds att möta höga beslutsfattare såväl som operativa personer inom kundens organisation, lyssnar hellre än talar samt jobbar innovativt och agilt.

Vi önskar att du också har erfarenhet av att jobba med krav- och kravanalys i nära samarbete med kund för att garantera god kvalitet och kundacceptans.

Vi jobbar hållbart i alla perspektiv, både internt och externt, socialt, ekonomiskt, tekniskt och miljömässigt och ser ditt bidrag till vår vision som mycket värdefullt. Som företag ser vi därför gärna att resande, som förutsätts i denna roll, görs med eftertanke och med hållbarhet i fokus där så är möjligt.

Vilka kvalifikationer ska du ha?

Vi ser gärna att du har en teknisk utbildning på högskolenivå samt några års erfarenhet av försäljning av mjukvaruorienterade tjänster inom konsultbranschen. Erfarenhet av teknisk försäljning och kundrelationer mot internationella kunder är meriterande.

Vi sätter stor vikt på personliga egenskaper där det för oss är viktigt att du är självgående och har ett driv att ständigt vilja lära dig nya saker, samt en vilja att dela med dig av dina kunskaper. Du agerar självständigt genom att ta initiativ och hittar alternativa lösningar om problem uppstår.

En förutsättning för tjänsten är att du trivs med att arbeta både självständigt och i team, är prestigelös och självklart bra på att skapa relationer. Ett trevligt bemötande och en villighet att hjälpa till är nyckelorden hos oss, både inom företaget och mot våra kunder.

Då våra kunder företrädesvis arbetar internationellt är det en förutsättning att du behärskar engelska i både tal och skrift samt att du gör dig förstådd i tal och skrift på svenska.

Vad vi erbjuder

Vi jobbar med internationella kunder i Europa och Asien och du kommer till stor del att fokusera på att jobba med försäljning och affärsutveckling av våra erbjudanden och leveransformer hos nya och befintliga kunder. I din roll arbetar du med att ta fram och bearbeta nya prospekt, samt utveckla våra befintliga kundrelationer i syfte att hitta nya affärsmöjligheter.

Som säljare hos oss får du chans att utveckla både dig själv och företaget i ambitionen att hitta nya vägar, nya affärsmodeller och nya strategier. Samtidigt har du tillgång till ett stort stöd i företagets gemensamma säljkompetens och affärsområdets tekniska säljstöd och ledning.

Vi arbetar i en öppen och prestigelös organisation med bra gemenskap. Samarbete, kommunikation och snabb feedback är ledord som du, precis som vi, håller högt.

Våra kunder uppskattar vår djupa tekniska kompetens, flexibilitet och integritet. Det kräver också att vi hela tiden ligger i teknikens framkant för att kunna överträffa våra kunders förväntningar.

Vi vill förstås känna att vi har roligt på jobbet, och desto viktigare är det också att vi kan erbjuda en bra balans mellan arbetsliv och privatliv. För oss är gemenskap och sammanhållning viktigt och därför arrangerar vi gärna sociala aktiviteter.

Vi har flexibla arbetstider med möjlighet till distansarbete och bra förmåner som kollektivavtal, friskvårdsbidrag och subventionerad massage.

Placeringsorten är förhandlingsbar eftersom våra tjänster erbjuds till kunder över hela världen.

Om tjänsten

Ort: Förhandlingsbar

Omfattning: Heltid

Tillträde: Enligt överenskommelse

Frågor

Kontakta gärna vår affärsområdeschef Roger om du vill veta mer om företaget eller om möjligheten till jobb på Data Ductus.

Affärsområdeschef: roger.bystrom@dataductus.se

Ansökan

Välkommen med din ansökan via www.dataductus.com/careers. Urval sker löpande.

Dela detta jobb

Teknisk säljare till vårt affärsområde Network Orchestration och Automation (NOA)

Data Ductus