teknikjobb.se

Teknisk säljare/lagerarbetare till våra enheter i Stockholm! 

Vi är inne i en expansiv fas och söker därav nya medarbetare till våra enheter i Täby, Bromma, Solna, Kungsholmen och Högdalen.  

Lundagrossisten är en av Sveriges ledande VVS-grossister med 16.000 lagerlagda artiklar, 200 anställda och en årlig omsättning på 1,3 miljarder kronor. Vi finns på 17 platser i landet - från Malmö i söder till Gävle i norr, med en koncentration av 9 enheter i Stockholmsområdet.

Våra kunder är rörmontörer och VVS-butiker som du skall expediera och hjälpa vid kunddisk eller via telefon. Tjänsten går således ut på att ge kompetent och trevlig service till våra befintliga kunder, men inkluderar även övriga lagersysslor såsom inleveranser och kontroll av inkommande gods.

Tjänsten är en heltidstjänst och innebär goda utvecklingsmöjligheter då Lundagrossistens policy är att internrekrytera till befattningar inom inköp, marknad, IT, utesälj och platschefsansvar.

Som medarbetare på Lundagrossisten krävs det att du har ett strukturerat arbetssätt och tycker om att jobba i ett högt tempo och med många kontakter samt att du tar ansvar och egna initiativ. Egenskaper som är relevanta är engagemang, flexibilitet, prestigelöshet samt en god känsla för service och försäljning.

VVS-kunskaper är initialt inte ett krav, men du ska däremot vara motiverad att erhålla dessa kunskaper på arbetsplatsen via interna utbildningar samt praktiskt arbete. Vi ser gärna att du har ett intresse för teknik, bygg eller mekanik.

B-körkort är inte ett krav vid ansökningstillfället, men skall innehas inom 12 månader.

Omfattning                   Heltid

Anställningsform         Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning

Ingångslön                   Fast månadslön

Månadslön som fullärd Teknisk säljare/Lagerarbetare är för närvarande 31 626 kr. Därefter individbaserad månadslön, beroende på din kompetensutveckling, ansvar och prestation.

logo

Teknisk säljare/lagerarbetare till våra enheter i Stockholm!

Ansök nu

Dela detta jobb