teknikjobb.se

 

Är du en driven teknisk säljare?

INKOM söker nu en mycket driven teknisk säljare med bra affärssinne som vill utvecklas med fokus på kunder inom segmentet Industriell elektromekanik i Sverige. 

Dina ansvarsområden och arbetsuppgifter

Som teknisk säljare är ditt huvudsakliga ansvarsområde att etablera och upprätthålla goda relationer med befintliga- och potentiella kunder över hela Sverige. Tjänsten innebär att du självständigt söker upp och bygger varaktiga relationer och affärer inom något av affärsområdena livsmedel-, fordon- eller processindustri.

Du kommer att ansvara och driva hela säljcykeln framåt samt vara en trygg partner gentemot dina kunder och leverantörer. Som säljare stöttar du kunder genom projekt med produkt- och applikationskunskap. Vi värdesätter relationsbyggande och ett tätt samarbete med varje kund, vilket ofta innebär stor variation av arbetsuppgifter och kunskapsinhämtande. Det innebär att du löser olika typer av tekniska utmaningar utifrån varje kunds applikation med hjälp av bolagets leverantörer och dina kollegor.

Rollen ingår i industrisegmentet som har en egen försäljningsbudget och rapporterar till VD.

Tjänsten utgår från kontoret i Kista. Vi reser vid behov till kunder över hela Sverige. Vissa resor till leverantörer och mässor i Europa förekommer.

Din bakgrund

  • Du har minst 3 års erfarenhet av teknisk försäljning och projektförsäljning.
  • Du har en teknisk bakgrund.
  • Du brinner för att göra affärer och komma till avslut.
  • Du är självgående och har lätt för att kontakta och besöka potentiella kunder.
  • Erfarenhet av försäljning mot fordonsindustrin och/eller livsmedelsindustrin är meriterande.
  • Du är målinriktad, har hög drivkraft, identifierar möjligheter och medverkar i förbättringsarbete.
  • Du är en social och utåtriktad person som har lätt för att samarbeta, skapa goda relationer och nya kontakter.
  • Du har vana av att förmedla budskap via olika kanaler så som telefon, fysiska- och digitala möten.
  • Du har goda kunskaper i tal och skrift, både svenska och engelska.
  • Du har B-körkort.

För att lyckas i rollen är du nyfiken och business smart. Du trivs med att jobba nära kunden och tar initiativ för att driva ditt arbete framåt. Du gillar att arbeta både enskilt och i grupp samtidigt som du tar ägarskap för din uppgift och resultatet. Som person är du trygg i sociala sammanhang och har lätt för att förmedla ditt budskap på ett tydligt sätt.
 

Vilka är vi?

Vi är ett är ett kunnigt och sammansvetsat gäng som gillar att umgås genom fysisk aktivitet eller andra roliga upptåg.

Om Industrikomponenter AB

Industrikomponenter AB, INKOM, bildades 1967 och vi som idag arbetar på bolaget har lång erfarenhet och stor teknisk kunskap om de produkter vi marknadsför. Vi hjälper kunder inom nordisk industri med högkvalitativa elektromekaniska-, elektroniska komponenter och teknik till olika branscher såsom tåg, automationsutrustning, tunga fordon, arbetsmaskiner samt marin- och försvarsapplikationer. Bolaget arbetar med ledande internationella tillverkare och levererar från eget lager i Kista.

INKOM har en kundbas i flera branscher, gemensamma nämnaren för det vi levererar är att det ofta ska klara krävande applikationer. Vi stöttar varandra och hjälps alltid åt för att lösa våra kunders behov. Tjänsten som teknisksäljare inom Industri kommer att vara en viktig del för att tillsammans med befintliga kollegor utveckla INKOMs affärer i Norden.

Sedan 2006 ingår INKOM i Teqnion AB, en växande företagsgrupp listad på Nasdaq med 17 dotterbolag och en omsättning på ca 670 Msek.
 

Vill du komma med i vårt sammansvetsade gäng så kontakta:

Andreas Grante, VD

Phone: +46 (0)8-514 844 00

Direct: +46 (0)8-514 844 07

Mobile: +46 (0)704-580830

andreas.grante@inkom.se
 

Industrikomponenter AB, INKOM

Österögatan 2, 2 tr

164 40 KISTA

Växel: +46(0)8-514 844 00

Läs mer om oss på:

www.inkom.se

Teknisk säljare - Elektromekanik

Ort
Kategorier
Utgår

2021-09-30

Ansök nu

Dela detta jobb