teknikjobb.se

Teknisk reservdelssupport, Eskilstuna

Ort
Utgår

2021-09-19

Ansök nu

Teknisk reservdelssupport, Eskilstuna

Är du en serviceinriktad och lösningsorienterad person som brinner för att söka lösningar och hjälpa andra, då kan du vara den vi söker? Är du samtidigt en noggrann person med ett stort intresse för teknik? Då kan vi erbjuda dig ett omväxlande arbete i en supportgrupp där du kommer att ansvara för reservdelsteknisk support åt våra anläggningar. Arbetet består huvudsakligen av att identifiera reservdelar till våra maskiner samt hantera frågor som rör distribution och order.

Vi söker dig som har en avklarad gymnasieutbildning. Det är positivt om du studerat vidare, gärna inom ämnen som maskinteknik eller liknande. Det är önskvärt att du har praktisk erfarenhet av entreprenadmaskiner eller liknande tunga fordon.

Freddy Mannström

Servicetekniker Sthlm/Norrtälje

"Det är kombinationen av eget ansvar och att vara ute mycket på fältet som jag gillar mest."

Gunnar Emnerud

Reservdelssäljare Västerås

"Visa dig intresserad och vetgirig – och ha kul på jobbet. Kanske trivs du så bra att du stannar i 47 år."

Håkan Andersson

Demonstratör, Umeå

"Alla människor jag träffar. Jag har aldrig känt mig så fruktansvärt välkommen på en arbetsplats. Det är helt otroligt."

Helena Storsten

Projektledare

"Nu har jag ett jobb som utmanar mig, samtidigt som jag känner förtroende från chefer och stöd från kollegor."

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person är du serviceinriktad och lösningsorienterad. Du är strukturerad, noggrann, social och ödmjuk i din framtoning. Du knyter många kontakter både internt och externt och det ställer stora krav på att du är professionell i ditt bemötande. Det är därför meriterande om du tidigare har arbetat med kundkontakt i någon form. Leverantörer och samarbetspartners finns även utanför Sverige vilket kräver att du har goda kunskaper i engelska, både tal och skrift.

För ytterligare information kontakta
Anders Westby, inköps- och logistikchef, 010-556 15 09
Monica Strömberg, fackligt ombud Unionen, 010-556 34 66

  • Fantastiska kollegor

  • Arbeta med förstklassiga maskiner

  • En säker arbetsplats

  • Vi utvecklar dig

  • Tillsammans bygger vi morgondagen

  • Internationella karriärmöjligheter

Swecon Anläggningsmaskiner AB ägs av Lantmännen och är återförsäljare av Volvo Construction Equipment i Sverige. Sweconkoncernen finns även representerad i Estland, Lettland och Litauen samt delar av Tyskland.

Med drygt 600 anställda och 34 serviceplatser i landet kan Swecon erbjuda dig ett komplett sortiment av anläggningsmaskiner, utrustning, reservdelar, service och support. Hos oss kan du också få hjälp med förmånlig finansiering vid köp av en Volvo anläggningsmaskin - allt under ett tak.

Swecon Anläggningsmaskiner AB omsätter cirka 4,1 miljarder kr (2020).

 

TrygghetVi har kunskapen och kompetensen som krävs för en lönsam affär och vi finns nära kunden, vi är tillgängliga

AnsvarVi visar omtanke genom att ta ansvar och hålla det vi lovar – mot medarbetare såväl som mot kunder och partners. Vi tar självklart också ansvar för miljö, kvalitet och produkt

KreativitetVi drivs av ständig framåtanda. Vi är ledande, nytänkande och lösningsorienterade. Och vi är passionerade – vi brinner för att utveckla vårt erbjudande, för att hjälpa kunden hela vägen och bli den självklara partnern.

Anders Westby | Kontaktperson

 Skicka email  010-556 15 09

Dela detta jobb

Teknisk reservdelssupport, Eskilstuna

Swecon Anläggningsmaskiner AB