teknikjobb.se

Teknisk Projektör CSE, Customer Solutions Engineering, Stockholm

Företag KONE AB
Ort
Kategorier
Utgår

2021-03-15

Ansök nu

Teknisk Projektör CSE, Customer Solutions Engineering, Stockholm

Våra hissar har blivit intelligenta och kan i realtid berätta hur de mår, vi kopplar samman mer än våningar – en ny era för hissar är här. Från planering, utveckling och konstruktion till installation och allt därefter – vi på KONE hjälper våra kunder att nå deras mål: en byggnad att vara stolt över.

I rollen som Teknisk Projektör CSE jobbar du med att förbereda för kommande och sålda hissprojekt genom att stödja säljaren i offertarbetet, välja komponenter och säkerhetsställa de tekniskt och ekonomiskt  mest fördelaktigaste lösningarna. Du ansvarar även för inköp av material från våra fabriker samt underleverantörer. Detta är en roll mitt i hjärtat av vår verksamhet. I rollen ingår olika kontaktytor internt såväl som hos kunden, kundens representant, konsulter och i viss mån besiktande myndighet.  Förutom tekniskt stöd till säljarna stöder du även distriktschefer och hisstekniker internt.

Vi söker dig

Som är en nyfiken person med stort tekniskt intresse och tänker på ett naturligt lösningsfokuserat sätt. Du har erfarenhet av att fatta egna beslut, är affärsorienterade med en god förståelse för projektförsäljning. Du har utmärkta kommunikations- och nätverkskunskaper och har en god förståelse för komplexa tekniska lösningar. Du pratar och skriver flytande engelska. Du gillar att dokumentera dina resultat och förbättra befintlig dokumentation.

Du har en Universitetsexamen inom Maskinteknik, Industriell Ekonomi eller Industriell Teknik eller motsvarande, alternativt förvärvat kunskapen genom tidigare arbete. Meriterande är om du har arbetslivserfarenhet från planering inom tillverkande industri eller gärna inom liknande bransch, erfarenheter inom SAP och tidigare vana att arbeta i AUTOCAD ses som mycket meriterande.

Som person är du samarbetsvillig, målinriktad, kommunikativ och arbetar på ett positivt och naturligt sätt med både kunder och kollegor. Du besitter förmågan att hantera många saker samtidigt och är noggrann i ditt arbete.

Om ansökan

Urval kan komma att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag 2021-03-15.  Har du frågor är du välkommen att kontakta: Nina Reichenwallner 08- 752 35 05

alt Rekryteringsspecialist Lena Sjö, 010-218 40 30

Placeringsort: Stockholm

Vi ser fram emot din ansökan!

På KONE fokuserar vi på att skapa en arbetskultur som är innovativ och samarbetsinriktad, där vi värdesätter bidragen från varje enskild individ. Medarbetarengagemang är en viktig del av vårt fokus, och vi uppmuntrar deltagande och utbyte av information och idéer. Hållbarhet är en väsentlig del av vår kultur och dagliga rutin. Vi tillämpar etiska affärsmetoder och eftersträvar en samarbetskultur där medarbetare har tillit till och respekt för varandra, och bra prestationer uppmärksammas. Som en utmärkt arbetsplats är vi stolta över att kunna erbjuda en rad olika erfarenheter och möjligheter. Dessa kan hjälpa dig uppnå dina mål i karriären och på det personliga planet, och ge dig tillfälle att leva ett hälsosamt och balanserat liv.

Dela detta jobb

Teknisk Projektör CSE, Customer Solutions Engineering, Stockholm

KONE AB