teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Teknisk projektledare till Tyri Lights!

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2022-09-03

Ansök nu

Teknisk projektledare till Tyri Lights!

Tyri Lights växer och söker nu en ny kollega till kontoret i Göteborg. Vi söker dig som har erfarenhet av att driva projekt och besitter bred kunskap inom teknisk produktutveckling. Har du bred kunskap inom teknisk produktutveckling och vill ta dig an spännande projekt på ett världsledande OEM-företag? Då kan detta vara tjänsten för dig, välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Tyri Lights globala utvecklingsenhet fortsätter med stark tillväxt och söker nu en teknisk projektledare med erfarenhet och/eller intresse inom elektronik & mekanik. Tyri Sweden är pionjärer inom kvalificerad och energieffektiv arbetsbelysning, har aktiv produktutveckling och marknadens mest moderna produktprogram.

På TYRI Lights erbjuds du en rolig, flexibel och tekniskt avancerad arbetsplats fylld av kompetenta kollegor och intressanta kunder. Som Tyris nya projektledare kommer du tillsammans med deras andra projektledare ansvara för att driva utvecklingsprojekt.

Hos Tyri får du möjlighet att arbeta med många välkända och intressanta kunder både inom och utanför Sveriges gränser. Utvecklingstempot är högt och med en platt organisation och närhet till den egna produktionen har bolaget korta beslutsvägar. Du kommer självständigt att driva utvecklingsprojekten från ax till limpa och det blir du som leder och coachar projektmedlemmarna till att nå uppställda resultat och deadlines. Vill du veta mer om Tyri? Se klippet nedan:

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Tyri Lights.

Arbetsuppgifter

I rollen som teknisk projektledare kommer du leda och driva bland annat OEM-specifika projekt, interna projekt inom LED belysning och kvalitetsutredningar. Förutom att kravställa och följa upp projekt som är utlagda på konsultfirmor kommer du även:

 • Kommunicera med kunder både inom Sverige och internationellt

 • Kommunicera med leverantörer

 • Ha kontakt med prototypleverantörer

 • Hålla dig uppdaterad och ta reda på kravställningarna inom olika produkter på våra internationella marknader

 • Arbeta med kostnadsuppföljning

 • Få chansen att utveckla och förbättra processer

Vi söker dig som

 • Har dokumenterad erfarenhet av att driva projekt, meriterande om det är inom automotive

 • Har bred kunskap inom teknisk produktutveckling samt vana av att utveckla och förbättra befintlig teknik

 • Har en högskole- eller civilingenjörsutbildning eller likvärdig arbetslivserfarenhet

 • Har erfarenhet av formsprutande/pressgjutna detaljer samt arbetat med förbättrings- och kostnadseffektiviseringsprojekt

 • Har obehindrade kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

 • Har B-körkort

Det är meriterande om du har:

 • Erfarenhet av elektronik

 • Arbetat i Solidworks

I denna rekryteringsprocess lägger vi stor vikt på dina personliga egenskaper och söker dig som har ett utpräglat teknikintresse och gillar att uppdatera dig inom teknikutveckling. Som person är du en doer som ser till att saker bli gjorda med tydligt fokus på deadlines och kan hantera att driva flera projekt samtidigt. För att trivas i rollen är du stresstålig, ansvarstagande och samarbetsorienterad. Du som projektledare ska kunna motivera och leda dina projektmedlemmar.

Övrig information

 • Start: Omgående

 • Omfattning: Heltid

 • Placering: Göteborg

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

TYRI Lights marknadsförs av TYRI Sweden AB och är ett bolag med lång erfarenhet inom belysningsbranschen. TYRI Lights erbjuder marknadens kanske bredaste program av högeffektiva strålkastare till arbetsfordon. De finns globalt i USA, England, Italien, Japan, Tyskland, Sydkorea, Brasilien, Ryssland och Norge. Tyri har ett standardsortiment men erbjuder också utveckling i nära samarbete med deras kunder och använder alltid det senaste i teknik inom LED, Xenon och Halogen. TYRI:s globala R&D avdelning finns i Göteborg och de arbetar med alla ledande OEM-kunder samt även med eftermarknad. Bland deras kunder genom åren finns välkända globala och svenska företag såsom Caterpillar, Atlas Copco, Toyota och John Deere. Läs mer om Tyri Lights här!

 

Dela detta jobb

Teknisk projektledare till Tyri Lights!

Academic Work