teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Teknisk projektledare till Mycronic

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2022-12-14

Ansök nu

Teknisk projektledare till Mycronic

Tänk dig de mest högteknologiska elektronikprodukterna du kan föreställa dig, och sen tänker du ett steg längre. Med världsledande produktionslösningar leder Mycronic elektronikindustrin och utvecklar dagens mest högteknologiska produkter, men med en ödmjukhet inför att det viktigaste för att lyckas med detta är en passion för såväl affärer som teknik och framför allt människor. Mycronic befinner sig i en expansiv fas där de vill fortsätta etablera sig på fler marknader och i fler länder och för att göra detta söker de personer som vill vara med på deras fortsatta resa. Har du några års erfarenhet inom teknisk projektledning och vill vara med och utveckla nästa generations produktionslösningar? Då är det hos Mycronic du ska vara!

Om tjänsten

Mycronic är ett svenskt bolag, som i över 40 år har utvecklat och tillverkat maskiner för elektronik- och displaytillverkning och har idag kunder och distributörer i över 50 länder världen över. Idag är Mycronic uppdelat i 4 divisioner där du kommer tillhöra divisionen High Flex. Denna division utvecklar utrustning och lösningar för elektroniktillverkare med krav på snabb omställning av produktionen med bibehållen hög nyttjandegrad. Kunderna återfinns inom exempelvis rymd, flyg och medicinsindustrin. R&D inom High Flex består i dagsläget av cirka 450 medarbetare globalt, varav 170 personer jobbar på utvecklingsavdelningen i Täby. Ditt utvecklingsteam består av 4 personer, placerade i både Sverige och Tyskland och du kommer att ha en viktig roll att samordna arbetet såväl i teamet som mellan olika avdelningar, förstå produkten, kundens behov och sätta en roadmap för den fortsatta utvecklingen för en av Mycronics produkter, MYTower.

Arbetsuppgifter

Produkten MYTower som du kommer att arbeta med är en automatiserad, flexibel och utbyggbar lagringsenhet som är konstruerad för installation i närheten av produktionslinan. Produkten är till stor hjälp för Mycronics kunder som vill öka effektiviteten i sina fabriker, minska kostnader för personal och digitalisera sin produktionsmiljö. Det är en efterfrågad produkt som idag används av allt från mindre företag till multinationella företag över hela världen. Du kommer att arbeta med mellan 2-5 projekt åt gången som varierar i längd och omfattning. Projekten kan vara både kvalitéförbättringar inom både hård- och mjukvara för befintliga produkter och utveckling av nya produkter. Du kommer ha kontakten med kunderna för att diskutera deras tekniska roadmap och tillsammans med tekniska experter inom Mycronic undersöka vilka tekniska lösningar som är möjliga att leverera. Stort fokus kommer ligga på att leda ditt team i rätt riktning och samordna projekten mellan olika avdelningar.

Vi söker dig som

Detta är en roll för dig som trivs i en roll med många kontaktytor och som är duktig på att få med dig andra på tåget. Du kommer ha stora möjligheter att påverka en efterfrågad produkts utveckling i ett företag som alltid strävar efter att bli bättre i allt de gör och där många stannar länge.

Vidare ser vi att du har….

 • En högskole- eller civilingenjörsexamen inom datateknik, elektronik mekatronik eller liknande

 • Har några års erfarenhet inom teknisk projektledning där du lett projekt från start till mål

 • Har erfarenhet av att ha drivit projekt som inkluderat flera delar av organisationen, så som R&D, service, produktion etc.

 • Har mycket goda kunskaper i engelska och goda kunskaper i svenska

I denna rekrytering kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och intresse för tjänsten. Motivera väl varför du valt att söka.

Övrig information

 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Täby
 • Kontaktuppgifter: Ansvarig rekryterare Johanna Sörell, johanna.sorell@academicwork.se
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Mycronics önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work. Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

 • OBS! Vi tar inte emot ansökningar via mail. Sök tjänsten genom att klicka på ”ansök här” nedan.

Rekryteringsprocessen

 • Telefonintervju med Academic Work
 • Tester (personlighetstest + problemlösningstest)
 • Djupintervju med Academic Work
 • Intervju med Mycronic
 • Referenstagning + beslut

Information om företaget

Läs mer om Mycronic på deras hemsida: https://www.mycronic.com/sv/

 

 

Dela detta jobb

Teknisk projektledare till Mycronic

Academic Work