teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

TEKNISK PROJEKTLEDARE TILL EVOLABEL

Företag Nexer Recruit
Ort
Kategorier
Utgår

2023-02-17

Ansök nu

TEKNISK PROJEKTLEDARE TILL EVOLABEL

Vi är oerhört stolta över den resa vi gjort med Evolabel sedan starten 2007, och den fortsätter starkt framåt med vårt motto- “Simplicity through technology”!

Efterfrågan på våra produkter fortsätter att öka och till R&D-teamet söker vi nu en driven och engagerad Teknisk projektledare.

Evolabel utvecklar och tillverkar innovativa maskiner för automatisk etikettmärkning mot all tillverkande industri samt mot företag inom logistik och lagerlösningar. Vi är stolta över våra världsledande produkter där vi har full kontroll över hela konstruktionen och förädlingskedjan i vår produktionsanläggning. Tillsammans med egenutvecklade mjukvarulösningar bildar dessa delar ryggraden i vår affärsverksamhet. 

Du kommer in i ett företag under stark tillväxt och blir en del av en varm och inkluderande företagskultur med stort utrymme för innovation, passion och entreprenörskraft. 

Välkommen med din ansökan!

Din vardag

Etiketten på ostförpackningen, etiketten på lådan som mediciner packas i och etiketten på pallen där lådorna med chipsen staplas. Evolabels teknologiska produkter och lösningar har med stor sannolikhet placerat etiketterna där, då företaget verkar globalt inom alla tre segment inom Print & Apply. Primary, Secondary & Tertiary packaging.

För de miljontals varor som skickas runt jorden är etiketter det dominerande sättet för spårning och informationsdelning. Evolabel har haft en tillväxt på ca 25% årligen vilket förväntas fortsätta även framöver, huvudsakligen genom att ta marknadsandelar.

I rollen som Teknisk Projektledare kommer du att ha det övergripande ansvaret för att säkerställa att våra projekt fortlöper enligt plan.

Du kommer att vara den sammanhållande kraften som planerar för teamet, administrerar och dokumenterar, effektiviserar och strukturerar processer, sätter tidsplaner och ansvarar för uppföljning.

Flertalet av våra projekt handlar om produktutveckling kring mekanik, elektronik och mjukvara och du kommer även att vara involverad i vårt interna förbättringsarbete.

Ditt viktigaste bidrag till teamet utöver ditt stora engagemang kommer att vara struktur och kommunikation, och din ambition är att skapa värde för hela organisationen genom att vara drivande i att rätt projekt kommer i mål i rätt tid och med ett gott resultat.

Vem är du?

Vi söker dig som har vilja och kunnande i att skapa engagemang, arbetsglädje och effektivitet runt omkring dig. Du drivs av att motivera och coacha dina teammedlemmar. Du agerar affärsmässigt och har en god förmåga att skapa en helhetssyn över de tekniska lösningar vi jobbar med.

Evolabel är i grunden ett teknikdrivet bolag och vi letar efter en driven, engagerad person som lockas av utmaningen att hjälpa oss ta våra projekt till nya höjder genom varm och tydlig hand.

Du är en lyhörd och socialt kompetent person som vågar visa vägen och som har en mycket god förmåga att bygga förtroende och kommunicera internt för att på det viset bli framgångsrik i din roll.

Vi tror att du har:

  • ett stort teknikintresse med några års erfarenhet av att projektleda tekniskt arbete

  • en mycket god samarbets-, kommunikations- och ledarskapsförmåga

  • förmåga att planera, organisera, genomföra och följa upp


I och med att vi är under en tillväxtfas så kräver det en förmåga samt mod att kunna avgöra vad som behöver prioriteras, men även en hög energinivå med ett positivt engagemang.

Vi ser gärna att du har en högskoleutbildning i grunden och du talar och skriver både svenska och engelska obehindrat.
 

Vill du veta mer?

Känner du att ovanstående låter intressant och passar väl in med dina erfarenheter och ambitioner? Då är du varmt välkommen att höra av dig. I den här rekrytering samarbetar Evolabel med Nexer Recruit. Välkommen att kontakta rekryteringskonsult Rebecca Oldenfeldt på +46 703 01 32 98 alt. rebecca.oldenfeldt@nexergroup.com för mer information. Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka din ansökan så snart som möjligt. Vi ser fram emot att höra från dig! 

Om Evolabel

Vi tror att ett växande företag som arbetar långsiktigt med nytänkande och drivna medarbetare är den perfekta platsen att växa som person. Att arbeta på Evolabel innebär att du blir en del av en företagskultur där vi ställer upp för varandra, är prestigelösa och drivs av att hjälpa våra kunder. I vår arbetsmiljö tar vi initiativ, är kreativa och arbetar med ständiga förbättringar. Vi tror stenhårt på våra kollegors utveckling och trivsel. Vi har ett eget stort nybyggt gym som alla medarbetare kan nyttja, trevliga sällskapsytor med en vedeldad pizzaugn som vi gärna använder vid företagsevent och afterworks.

Gasellföretag 2016, 2018 och årets exportgasell i Sverige 2019 är vi såklart stolta över, men det vi är allra stoltast över är våra trogna medarbetare och den varma företagskultur vi tillsammans har lyckats skapa. Ett fint kvitto på det viktiga arbetet fick vi nyligen då vi utsågs till Årets företagare i Mölndal 2022. Välkommen till oss!

 

Dela detta jobb

logo
TEKNISK PROJEKTLEDARE TILL EVOLABEL

Nexer Recruit