teknikjobb.se

logga

Teknisk projektledare till Atria

Ansök nu

Teknisk projektledare till Atria

”På Atria älskar vi god mat! Vi är stolta över att Sibylla, Ridderheims, Lithells, Lönneberga, Arbogapastej och många fler av Sveriges mest traditionsrika varumärken har samlats hos oss.”
Läs mer på atria.se

Har du bra koll på processindustri och vill projektleda utvecklingen av Atrias produktionsanläggningar och produktionslinor? Vill du vara en nyckelperson i spännande investerings- och omställningsprojekt? Vill du göra detta i ett spännande matföretag som expanderar med sikte på modern och ansvarstagande matproduktion? Då kanske du är rätt person för rollen som teknisk projektledare på Atria.

Atrias erbjudande

På Atria vill man bidra till en godare vardag och en hållbar framtid för alla. Här får du möjlighet att arbeta i ett företag med framåtanda och med en ljus syn på framtiden! Atria har fokus såväl på nuet som på framtiden och erbjuder sina medarbetare konkurrenskraftiga och hälsofrämjande förmåner. Utöver ett utvecklande och ansvarsfyllt uppdrag erbjuds förmåner som friskvårdsbidrag, tillgång till vårt eget gym på anläggningen, möjlighet till andelsstugor i Sälen, förmånligt pensionspaket, försäkringar, möjlighet till löneväxling mm. Självklart får du som medarbetare också handla till förmånliga priser i någon av våra fabriksbutiker och i vår personalmatsal. Vi tar helt enkelt det här med trivsel och hälsa på stort allvar, både nu och i framtiden.

Tjänsten är en direktrekrytering. Rekryteringsprocessen hanteras av AxÖ Consulting men du kommer att anställas direkt hos Atria.

Arbetsbeskrivning

Som ett led i satsningen framåt söker Atria nu en teknisk projektledare, som vill bidra till fortsatt hållbar tillväxt och utveckling. I takt med att Atria expanderar följer också flertalet nya investeringsprojekt i produktionen.

Vi söker därför dig som vill bli Atrias nästa tekniska specialist och projektledare för samtliga våra anläggningar i Sverige. I din roll ansvarar du för att genomföra investeringsprojekt från start till mål. Du ansvarar också för teknisk rådgivning till anläggningarna, inspel till investeringsplaner, omvärldsbevakning och är med i förbättringsarbetet kring hur processer och verksamhet kan vidareutvecklas.

Rollen innebär samarbete över stora delar av organisationen, främst med produktion, underhåll, inköp, teknik och produktutveckling.

Placeringsort är i första hand Sköllersta där stora och spännande projekt står för dörren.

Vem är du?

Vi söker dig som har en teknisk utbildning såsom maskin-/civilingenjör eller motsvarande. Rollen kräver erfarenhet av projektledning av större, komplexa investeringsprojekt och stor förståelse för industriella processer. Du har således flera års erfarenhet av att leda stora process- och produktionsprojekt efter ett standardiserat arbetssätt. Kunskap om livsmedelsindustrins särskilda förutsättningar är mycket meriterande, liksom god beställarkompetens gällande livsmedelsspecifik produktionsteknik.

Då rollen kräver många samarbetsytor är du prestigelös, utåtriktad och trivs med att ha många kontakter. Du ser samarbeten och olika specialistkunskaper som en tillgång, men är samtidigt trygg med att tillse att projekt kommer igång och avslutas i tid. För att lyckas med projekt av dessa slag vet du att struktur och planering är A och O. Därför är du duktig på att skapa en hållbar planering för både dig själv och projekten, och är transparent och kommunikativ gällande risker, tidplan och aktiviteter under hela projektets gång. Med andra ord har du förmågan att både lyssna och reflektera och samtidigt få saker gjorda i tid.

För Atria är hållbarhet och miljö viktigt, varför vi söker dig som också delar dessa värderingar.

Information och ansökan

Varmt välkommen med din ansökan senast 26 september. Eller vet du någon som skulle passa ännu bättre? Tipsa dem gärna om tjänsten.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på AxÖ Consulting, Kajsa Rosén på telefonnummer 072 – 398 02 67 eller via mejl, kajsa.rosen@axoconsulting.se, alternativt Linda Axäng, på telefonnummer 079 – 340 54 42 eller via mejl linda.axang@axoconsulting.se.

Alla ansökningar behandlas konfidentiellt. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper i denna rekrytering.

Mer om Atria

Atria är ett internationellt livsmedelsproducerande företag i Nordeuropa med huvudsäte i Finland. Atria har välkända varumärken som Sibylla, Ridderheims; Litheslls, Pastejköket, Lönneberga, Lagerbergs kyckling och TZAY. På Atria älskar vi god mat och vi tror på ”Good food – better mood”. Atria levererar trygg mat som producerats på ett ansvarsfullt sätt. På Atria Sverige arbetar drygt 800 medarbetare, i totalt 7 fabriker; Sköllersta, Malmö, Norjeby, Skene, Tranås, Moheda och Borås. Atria ingår i den börsnoterade finska koncernen Atria Group med runt 4 450 anställda och en omsättning på 1 451 miljoner euro. Läs mer om företaget på atria.se.

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning

Heltid

Tillträde

Enligt överenskommelse

Löneform

Månadslön

Antal lediga befattningar

1

Sysselsättningsgrad

100 %

Ort

Sköllersta

Län

Örebro län

Land

Sverige

Referensnummer

2021/146

Kontakt

Kajsa Rosén, 072 - 398 02 67, se

Publicerat

2021-08-31

Sista ansökningsdag

2021-09-26

 

Dela detta jobb

logga
Teknisk projektledare till Atria

AxÖ Consulting