teknikjobb.se

Teknisk projektledare - supportprojekt

Företag BAE Systems AB
Ort
Utgår

2021-08-08

Ansök nu

Teknisk projektledare - supportprojekt

Vill du ta första klivet in i en projektledande roll? Nu söker vi en Teknisk projektledare till supportprojekt för våra befintliga kunder. Tveka inte att skicka in din ansökan och bli en del av ett internationellt, expansivt och innovativt företag inom försvarsindustrin som erbjuder sina anställda fina förmåner och utvecklingsmöjligheter!

Din framtida utmaning

Det som är utmärkande för supportprojekt är vanligtvis en etablerad kundrelation med användare som känner våra produkter väl. Kunderna är intresserade av ett spann av fortsatt utveckling, från rent vidmakthållande till en relativt omfattande stegvis utveckling av fordonsflottan över tid. Vi har stora möjligheter att utveckla affären genom att arbeta strategiskt och med välplanerade arbetssätt samordna och effektivisera utvecklingen tillsammans med våra kunder för nå gemensamma mål.

I rollen kommer du att ansvara för planering, utförande samt uppföljning av projektarbete kontinuerligt tidsestimera och resursplanera, samt planera och följa upp projektbudget mot projektkostnader definiera och utföra korrigerande åtgärder med projektledning och projektgrupper säkerställa att arbetet sker enligt relevanta riktlinjer och rutiner bedöma risker och kommunicera med projektteamet, samt se till att arbetet utförs och att inget glöms bort i samverkan med Tekniska projektledare i andra projekt och med representanter för marknadsavdelningen ta fram utvecklingsplaner för hur de produkter/projekt du ansvarar för kan utvecklas över tid i linje med våra interna samt den aktuelle kundens önskemål engagera och motivera kollegor inom området så att de utför ett bra arbete och levererar rätt sak i rätt tid, med rätt kvalitét

Du ingår i gruppen System Management som ansvarar för teknisk ledning i supportprojekt samt ledning av systemarbetet.

Den du är

Vi tror att du har en teknisk akademisk utbildning, gärna inom områden så som maskinteknik, teknisk fysik, elektronik och/eller mjukvara. Du behöver ha en förståelse för supportfrågor och kunna prata med kunder på detaljnivå. Vi ser också att du har en kommersiell medvetenhet och har erfarenhet av att analysera och hantera risker och möjligheter. Meriterande är tidigare erfarenhet av arbetsledning, projektledning samt kunskap om BAE Systems Hägglunds produkter.

Som person har du ett metodiskt och systematiskt tillvägagångssätt; planerar i förväg, gör tydliga prioriteringar och fördelar resurser effektivt. Självklart har du god förmåga att kunna påverka och göra intryck på andra, samt bygga goda relationer. Du är kommunikativ och skicklig på att motivera projektmedlemmar, vilket resulterar i goda resultat med hög kvalitet.

Då vi jobbar i en internationell miljö behöver du ha goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift.

Vad du blir en del av

Hos oss kommer du att ha kul på jobbet och ingen dag kommer att vara den andra lik! Du kommer att få vara med när produkten blir till från idé till dess att den rullar ut till kund. Du kommer att få jobba med framtidens teknik i ett globalt företag där du har stora möjligheter till kompetens- & karriärutveckling.

Om du inte kan se filmen, klicka på länken: https://youtu.be/spyM86NLbOk

BAE Systems levererar några av världens mest avancerade, teknikledande lösningar inom försvar, flyg och säkerhet. Vi har 82 500 kvalificerade medarbetare i mer än 40 länder. Genom att vi arbetar tillsammans med kunder och lokala partners, levererar vi produkter och tjänster med militär kapacitet, som skyddar människor och den nationella säkerheten samt säkrar viktig information och infrastruktur.

BAE Systems Hägglunds fokuserar på utveckling, tillverkning, integration och support av ett brett spektrum av militära fordon till kunder över hela världen. Våra främsta produkter är medeltunga stridsfordon (CV90), bepansrade terrängfordon (BvS10), stöd och support samt elhybrida drivsystem för den civila marknaden. Pålitlig, Innovativ och Djärv är ledorden för vår verksamhet.

Läs gärna mer om Örnsköldsvik och Höga Kusten på www.jobbaochlev.se/ - www.inspiration.ornskoldsvik.se -  www.hogakusten.com/sv

Kontaktperson

Har du frågor kring tjänsten, kontakta:

Carolina Norberg, chef System Management, 070-680 69 30, eller rekryteringskonsult Maria Håkansson, Kompetenslaget, 070-481 60 12.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placeringsort Örnsköldsvik.

Vi arbetar med försvarssekretess, vilket innebär både legala krav samt speciella krav från våra kunder på oss som företag. Alla som anställs ska därför genomgå säkerhetskontroll och drogtest.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning

Heltid

Tillträde

Snarast enligt överenskommelse

Löneform

Månadslön

Antal lediga befattningar

1

Sysselsättningsgrad

100%

Ort

Örnsköldsvik

Län

Västernorrlands län

Land

Sverige

Referensnummer

2021/115

Facklig företrädare

  • Patrik Wågström, Unionen, 0660-80112

  • Daniel Lundberg, Akademikerföreningen, 0660-80385

  • Juha Körkkö, Ledarna, 0660-80382

Publicerat

2021-07-06

Sista ansökningsdag

2021-08-08

Dela detta jobb

Teknisk projektledare - supportprojekt

BAE Systems AB