teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Teknisk projektledare inom automotive

Företag Modis Sweden AB
Ort
Utgår

2021-12-31

Ansök nu

Teknisk projektledare inom automotive

På Modis söker vi ständigt efter ingenjörer med bakgrund inom projektledning och produktutveckling. Vill du driva produktutvecklingsprojekt och brinner för att leda specialiserade ingenjörer? Har du dessutom en kommunikativ förmåga samt gillar att arbeta med problemlösning? Då kan vi ha tjänsten för dig!  

Om tjänsten

Som konsult hos Modis kommer du att ha möjlighet att jobba med såväl stora som små organisationer och uppdrag. Vi söker ständigt ingenjörer med erfarenhet av produktutveckling som vill vara med att utveckla framtidens innovativa produkter och tekniker. Som projektledare har du övergripande ansvaret för ett projekt, där du säkerställer en leverans enligt överkommen omfattning, budget, tidsplan och kvalité. Du kan ha ett nära samarbete med olika avdelningar, vidareutveckling av befintliga produkter och arbetssätt. Ditt arbete kan innebära stora kontaktytor som är beroende av god kommunikation med berörda intressenter, såväl internt som externt. Storleken av projekten kan variera och du kan komma att driva ett antal parallella projekt.

Om dig

Vi söker dig som är utbildad på högskolenivå eller motsvarande och har erfarenhet av att driva tekniska projekt. Du har ett intresse för teknik och ledarskap, har koll på den senaste utvecklingen samt behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från fordonsindustrin.

Det här är ett jobb för dig som är lyhörd för projektmedlemmarnas behov samt kan skapa en delaktighet och förståelse såväl inom som utom projektgruppen. Vidar har du en vana vid att hantera parallella uppgifter och trivs i en roll med ett helhetsansvar.

Viktigt för tjänsten är: - behärskar svenska och engelska i tal och skrift - tidigare erfarenhet av projektledning Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Om Modis

På Modis strävar vi ständigt efter att hjälpa våra kunder och konsulter att bli framgångsrika. Som konsult är du vår högsta prioritet och när du behöver oss kommer vi att vara där för dig. Vi introducerar dig i vår verksamhet och våra kunder. Dina synpunkter värdesätts och för att hålla oss i framkant är du aktiv i Modis affärsutveckling och tillsammans skapar vi erbjudanden till marknaden.

Genom att bli vår kollega kommer din vardag som konsult vara varierad med uppdrag i olika projekt i diverse branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Som konsult omfattas du av kollektivavtal, försäkringar, företagshälsovård, friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att vi ska få mer av varann ordnar vi regelbundet med sociala aktiviteter.

Modis levererar en bred bas av tjänster och kompetenser Inom IT, Engineering och Life Science. våra tjänster präglas av snabbhet, enkelhet och kvalitet. Modis finns representerade i USA, Kanada, Europa med över 100 kontor och med mer än 35 000 kollegor i uppdrag varje dag.

Kontakt

Vill du bli en del av Modis eller vill veta mer om de tjänster och uppdrag som vi erbjuder, ta gärna kontakt med ansvarig Business Manager, Jonna Persson, 073- 684 70 89, jonna.persson@modis.se

Varmt välkommen med din ansökan!

#Jobbjustnu

Dela detta jobb

logga
Teknisk projektledare inom automotive

Modis Sweden AB