teknikjobb.se

Teknisk projektledare

Företag Syntronic
Ort
Kategorier
Utgår

2018-05-31

Ansök nu

Teknisk projektledare

Teknisk projektledare till spännande produktutvecklingsuppdrag!

Syntronic Kista är inne i en expansiv fas med många spännande uppdrag och nya kunder. Vi söker nu tekniskt kunniga projektledare för att driva våra interna utvecklingsprojekt samt för projektledaruppdrag på plats hos kund. Du kommer att vara anställd hos Syntronic men arbeta på plats ute hos våra kunder i olika uppdrag, där du själv är med och formar din utveckling genom att påverka vilka uppdrag just du vill arbeta med.

Arbetsuppgifter

Som Teknisk projektledare på Syntronic får du arbeta med många olika typer av produktutvecklingsuppdrag. Du kommer att leda teknikintensiva team mot ett gemensamt mål i form av en färdig produkt/tjänst. Ditt ansvarsområde blir att säkra teknikval, kvalitet, leverans och budget samt även att medverka vid försäljning av nya projekt. Du ansvarar även för uppföljning, riskhantering och resursallokering.

I rollen ingår att skapa ett positivt samarbetsklimat med uppdragsgivare och projektmedarbetare samt att kommunicera internt och mot kunder. När du möter kunder är det din uppgift att snabbt få en teknisk överblick för att kunna förstå vilken produkt/tjänst som kunderna önskar, för att sedan ansvara för planering, genomförande och leverans av dessa.

Vem är du

Vi söker dig som:

  • Har en eftergymnasial utbildning med teknisk inriktning.
  • Har arbetslivserfarenhet som Teknisk Projektledare.
  • Har erfarenhet från arbete med produktutveckling.
  • Behärskar svenska såväl som engelska flytande i tal och skrift.
  • Är bekväm med att ha kundkontakter där service och hjälpsamhet har högsta prioritet.

Som person är du samarbetsvillig, social och kommunikativ då arbetet förutsätter ett nära samarbete med dina kollegor samt kunder. Vidare är du en person som bidrar med energi och driv till arbetsplatsen där du ständigt arbetar för att utvecklas och komma framåt. Ditt genuina teknikintresse präglar ditt arbete på ett positivt och inspirerande sätt. Det är viktigt att du har en välfylld verktygslåda och kompetens, men lika viktigt är det att du som person är nyfiken, har lätt för att lära och inte är rädd för att ge dig in på nya områden.

Vi erbjuder

Hos oss får du möjlighet att utvecklas tillsammans med engagerade och duktiga medarbetare. Vi arbetar inom flera olika affärsområden med spännande och utmanande projekt i en internationell miljö. Trevlig arbetsmiljö och god hälsa bland våra medarbetare är viktigt för oss, därför får du tillgång till friskvårdsbidrag samt ett bra försäkringspaket både vad gäller privatvård och pensionsavsättning.

Ansökan

Vi ser fram emot ditt CV och ett personligt brev där du beskriver varför du vill arbeta hos oss. 

Kontaktperson

Har du några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Sofia Björk på 010-171 12 10.

Syntronic är ett ledande designhus specialiserade inom avancerad produkt- och systemutveckling, produktion och eftermarknadstjänster. Våra kunder och partners är några av världens mest teknikintensiva företag och organisationer och återfinns inom branscher som telekom, medicinteknik, fordons-, försvars- och verkstadsindustrin. Våra kontor finns i Gävle, Göteborg, Linköping, Lund, Sandviken, Stockholm, Kuala Lumpur, Penang, Beijing, Chengdu, Shanghai, Jakarta och Ottawa.

Dela detta jobb

Teknisk projektledare

Syntronic