teknikjobb.se

Teknisk projektledare

Företag Modis Sweden AB
Ort
Kategorier
Utgår

2019-12-28

Ansök nu

Teknisk projektledare

Är du prestigelös och brinner för att driva projekt? Har du dessutom en kommunikativ förmåga och beskriver dig själv som en problemlösare? Vill du tillsammans med oss ta nästa steg inom IT, så har kan vi ha tjänsten för dig!

Arbetsuppgifter

Som projektledare krävs det att du har en mycket god kommunikativ förmåga och gillar att leda och arbeta i team mot ett gemensamt mål. Du kommer ha det övergripande ansvaret för projekt, där du säkerställer leverans enligt överkommen omfattning, budget, tidsplan och kvalité. I ditt arbete krävs det att du är flexibel och trivs med att arbeta i ett högt tempo, då storleken på projekten kan variera och ske parallellt.

Vi söker dig som

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att driva tekniska projekt, och som har en högskole- eller universitetsutbildning, sannolikt inom data- och systemvetenskap eller någon ingenjörsutbildning. Arbetet som projektledare kräver att du är lyhörd för projektmedlemmarnas behov samt kan skapa en delaktighet och förståelse såväl inom som utom projektgruppen. Att du har en analytisk förmåga ser vi som mycket viktigt för att kunna lösa problem som kan uppstå under projektets gång samt kunna analysera data och fatta beslut som kan påverka projekten. Du har en vana av att hantera parallella uppgifter och trivs i en roll med ett helhetsansvar. I övrigt så är du framåt, nyfiken, driven och initiativtagande. Vidare så ser vi att du har en förmåga att självständigt kunna prioritera och driva frågor framåt i ditt dagliga arbete och att du förstår de tekniska språket.

Om Modis

Vi expanderar och finns nu även i Jönköping!

På Modis strävar vi ständigt efter att hjälpa våra kunder och konsulter att bli framgångsrika. Som konsult är du vår högsta prioritet och när du behöver oss kommer vi att vara där för dig. Vi introducerar dig i vår verksamhet, våra nätverk och våra kunder. Dina synpunkter värdesätts och för att hålla oss i framkant är du aktiv i Modis affärsutveckling och tillsammans skapar vi erbjudanden till marknaden. Genom att bli vår kollega kommer din vardag som konsult vara varierad med uppdrag i olika projekt i diverse branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Som konsult omfattas du av kollektivavtal, försäkringar, företagshälsovård, friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att vi ska få mer av varann ordnar vi regelbundet med sociala aktiviteter. Modis levererar en bred bas av tjänster och kompetenser inom IT/Teknik-konsult- och specialistmarknaden. Vår verksamhet har sin grund i våra värderingar och våra tjänster präglas av snabbhet, enkelhet och kvalitet. Modis finns representerade i USA, Kanada, Europa med över 100 kontor och med mer än 600 000 kollegor i uppdrag varje dag.

Låter detta intressant? Då ska du söka till oss så snart som möjligt. Du ansöker via vårat formulär på våran hemsida. Notera att vi inte tar emot ansökningar via mejl utan du ansöker genom att registrera din profil och bifoga din ansökan via länken nedan så snart som möjligt. Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

Dela detta jobb

Teknisk projektledare

Modis Sweden AB