teknikjobb.se

Teknisk Projektkoordinator till företag inom Thermal Management

Företag Modis Sweden AB
Ort
Utgår

2019-09-22

Ansök nu

Teknisk Projektkoordinator till företag inom Thermal Management

Har du en teknisk utbildning eller motsvarande erfarenhet inom ett internationellt industriföretag verksamma inom fordonsindustrin? Har du dessutom erfarenhet från området Thermal Management? Då kan detta vara något för dig! Modis söker just nu en Teknisk Projektkoordinator till ett företag verksamma inom Thermal Management!

Om tjänsten

I din roll som Teknisk Projektkoordinator kommer du att representera företaget i Sverige och vara med och bygga upp verksamheten i Göteborg. Företaget är ett stort globalt bolag samt en ledande leverantör av avancerade system och komponenter för OEMs och är specialiserade inom Thermal Management systems. I din roll kommer du att ha ett nära samarbete med dina kollegor världen över men framförallt i Kina, Portugal och Polen. Exempel på dina arbetsuppgifter är:

  • Supportera Projektledare och driva kommunikationen med kunder i Göteborg
  • Ansvara för att koordinera de tekniska projekten
  • Arbeta fram lösningar på problem som uppkommer tillsammans med projektteamet
  • Uppföljning av aktiviteter i Kina och rapportera till de lokala kunderna
  • Kvalitetssäkring hos kunderna
  • Samarbeta med andra avdelningar i projekten; Portfolio Managers, R&D, IE, Quality och Finance

Resor både inom och utanför Sverige är förekommande.

Om dig

Vi söker dig som har en eftergymnasial teknisk utbildning eller motsvarade arbetslivserfarenhet. Du har minst 2-3 års erfarenhet inom ett internationellt industriföretag verksamma inom fordonsindustrin samt tidigare erfarenhet från området Thermal Management. Vidare är du en van PC-användare med kunskap i samtliga MS Office produkter samt i ERP system. Du behärskar dessutom svenska och engelska i tal och skrift.

Som person trivs du i en självständig roll med många kontakterytor där du har möjligheten att påverka och driva ditt eget arbete i en hög grad. Du är strukturerad, resultatorienterad, är kommunikativ och har goda kunskaper i prestationsteknik. Du är dessutom analytisk och ser resandet i tjänsten som en rolig upplevelse.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Om Modis

På Modis strävar vi ständigt efter att hjälpa våra kunder och konsulter att bli framgångsrika. Som konsult är du vår högsta prioritet och när du behöver oss kommer vi att vara där för dig. Vi introducerar dig i vår verksamhet och våra kunder. Dina synpunkter värdesätts och för att hålla oss i framkant är du aktiv i Modis affärsutveckling och tillsammans skapar vi erbjudanden till marknaden.

Genom att bli vår kollega kommer din vardag som konsult vara varierad med uppdrag i olika projekt i diverse branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Som konsult omfattas du av kollektivavtal, försäkringar, företagshälsovård, friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att vi ska få mer av varann ordnar vi regelbundet med sociala aktiviteter.

Modis levererar en bred bas av tjänster och kompetenser Inom IT, Engineering och Life Science. våra tjänster präglas av snabbhet, enkelhet och kvalitet. Modis finns representerade i USA, Kanada, Europa med över 100 kontor och med mer än 35 000 kollegor i uppdrag varje dag.

Din ansökan

Tjänsten avser en tillsvidareanställning i vårt konsultteam på Modis. Ansök genom länken nedan eller att du helt enkelt kontaktar oss på:

Alexandra Fahlström

Telefon: 031-725 45 08

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Teknisk Projektkoordinator till företag inom Thermal Management

Modis Sweden AB