teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Teknisk montör till Bioservo i Stockholm

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2022-02-24

Ansök nu

Teknisk montör till Bioservo i Stockholm

Vill du vara en del av uppbyggandet av Bioservo som utvecklar greppstärkande handskar för människor som behöver extra styrka och uthållighet? Bioservo söker nu en teknisk montör som vill jobba med den senaste tekniken samtidigt som du gör skillnad för personer som har en försämrad greppfunktion i handen? Har du erfarenhet eller intresse av montering med hög pression så är detta rollen för dig! Sök idag och bli en del av ett spännande bolag med intressanta utvecklingsmöjligheter!

Om tjänsten

Ironhand och Carbonhand är Bioservos innovativa greppstärkande handskar utvecklade för personer med nedsatt handfunktion och industriarbetare som riskerar att få förslitningsskador. Företaget har under senare år vidareutvecklat och förfinat Carbonhand ytterligare vars positiva effekt dokumenterats i kliniska studier. Bolaget växer och söker därför en ytterligare teknisk montör som kommer ansvara för att montera ihop våra produkter. Du blir en del av ett bolag med 30 anställda där du arbetar med livsviktig teknik och har chansen att göra livet annorlunda för både privat personer som tappat greppfunktionen i handen eller inom industrin där handsken används förbyggande för att motverka skador.

Du kommer sitta på kontoret i Kista, där produktionen ligger, och där arbetsmiljön är lugn, dynamisk och annorlunda än den traditionella industriella miljön. Här jobbar de med kvalitet och noggrannhet även om du uppmuntras att komma med idéer och förslag på nya initiativ. Du erbjuds en roll på ett företag som bryr sig om sina anställda och medmänniskor.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work och du kommer att anställas av Bioservo.

Arbetsuppgifter

Som teknisk montör hos Bioservo arbetar du med montering av våra produkter Ironhand och Carbonhand. Världens enda mjuka aktiva exoskelett för handen. Arbetet innebär även testning av produkter och komponenter, elektronisk dokumentation samt ärendehantering, ankomstkontroll av ingående material och även prototyptillverkning i samarbete med utvecklingsavdelningen. Monteringen kräver hög precision och du använder dig bland annat av pincett för att sätta ihop våra produkter. Du kommer få en gedigen introduktion och det finns tydliga instruktioner för montering av handskarna som du kommer lära dig.

Vi söker dig som

 • Har en teknisk gymnasieutbildning och ett stort tekniskt intresse
 • Du lockas av att jobba i ett ungt och spännande högteknologiskt företag.
 • Det är meriterande om du har erfarenhet av ett par av följande områden: montering och/eller produktion (gärna inom medicinteknik), elektronik, finmekanik, limning eller sömnad.
 • Du har god känsla för detaljer. Du har lätt för att kommunicera och kan följa instruktioner på engelska.

Som person är du:

 • Noggrann
 • Struktruerad
 • Du har en god samarbetsförmåga och personlig mognad

Övrig information

 • Start: Omgående/enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid, 6 månaders provanställning därefter en tillsvidareanställning
 • Placering: Kista, Stockholm
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Bioservos önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Bioservo Technologies är ett världsledande företag inom bärbara, muskelförstärkande system för människor som behöver extra styrka och uthållighet. Alla produkter och system är baserade på vår prisbelönta SEM-teknik. Vi är mycket stolta över att kunna bidra med innovativa lösningar för att hålla människor starka, friska och motiverade.

Dela detta jobb

Teknisk montör till Bioservo i Stockholm

Academic Work