teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Om Boxflow

Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Helsingborg, Malmö och Kristianstad. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och i beräknas omsätta över 300 miljoner 2022 med fler än 1000 anställda.

Om tjänsten 

Just nu söker vi en tekniskt kunnig maskinoperatör till en livsmedelsproduktion i Mörarp. 
Företaget befinner sig just nu i en spännande tillväxtfas och önskar att utöka sin personalstyrka och letar nu efter en person som är tekniskt kunnig, prestigelös lös i sitt arbetssätt och har tidigare erfarenhet från livsmedelsbranschen. 

Arbetsuppgifter 

Du kommer ingå i ett mindre team där du kommer ansvara för hela processen från påfyllnad av material, till kvalitetskontroller av produkter till rengöring samt avhjälper enklare tekniska problem och korrigerar mindre fel direkt i linjen.
Det ingår även en del truckkörning i tjänsten (Motviktstruck (B1) samt ledstaplare (A1)).

Arbetstiderna är just nu dagtid måndag till fredag, men med tiden i takt med tillväxten så finns det chans att de går över till skiftarbete. 

 Profil & bakgrund 

Vi söker dig som har erfarenhet från livsmedelsproduktion som maskinoperatör och har ett stort tekniskt intresse. Du får gärna ha erfarenhet som servicetekniker eller sinne för problemlösning och god förståelse för tillverkningsprocesser. 
Har du tidigare arbetat med Tetrapaks maskin A3 samt kunskap inom El och Automation är de meriterande. 

Förutom truckkort behöver du även ha körkort då en del av truckkörningen sker utomhus.

Vi ser gärna att du är har en positiv inställning, arbetsvillig och gärna tar egna initiativ. Du kommer ingå i ett mindre team som idag är ett pratglatt och gott gäng, så vi lägger stor vikt i personlig lämplighet.

Urval sker löpande, välkommen in med din ansökan redan idag!

logo

Teknisk maskinoperatör - Mörarp

Företag Boxflow AB
Ort
Utgår

2022-05-31

Ansök nu

Dela detta jobb