teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

LK söker nu ytterligare en medarbetare som teknisk innesäljare till LK Prefab i Gävle. Hos oss får du chansen att omsätta ditt teknikintresse till konkret kundnytta i en utvecklande miljö. Du blir en viktig del av ett mångsidigt team som stöttar varandra och har roligt tillsammans. 

Din nya roll 

En stor del av arbetet som teknisk innesäljare består av att hantera offertförfrågningar och order på LK Prefabs systemlösningar. Du ger dessutom tekniskt stöd till våra kunder såsom, VVS-konsulter, rörinstallatörer och LK Systems säljkår som finns i hela landet. Arbetet är varierande och de som kontaktar oss för teknisk support kan vara allt från specialister inom VVS-området till OEM kunder. 

I dina huvudsakliga arbetsuppgifter ingår att: 

  • Mängda och ta fram underlag till offerter och order utifrån tillhandahållet underlag 

  • Utföra kalkylering i affärssystemet. 

  • Offerera i affärssystemet. 

  • Hantera order i affärssystemet. 

  • Ge teknisk support till kunderna 

Vem söker vi? 

Har du ett stort intresse för teknik, en god social förmåga och en vilja att utvecklas – då är rollen som Teknisk innesäljare på Prefab jobbet för dig! Det är meriterande om du har arbetslivserfarenhet från VVS-branschen, teknisk utbildning eller tidigare erfarenhet av en innesäljarroll. 

Du kommunicerar väl på svenska och behärskar engelska i både tal och skrift. Dina personliga egenskaper och engagemang kommer att väga tungt i rekryteringen. Vi ser till exempel gärna att du är en driven person som är lösningsorienterad och tar egna initiativ men samtidigt trivs i att arbeta och utvecklas tillsammans i ett team. Du ligger gärna steget före och trivs med att vara proaktiv i dina kontakter. 

Vad erbjuder vi dig? 

LK är en familjeägd koncern som verkar globalt inom VVS-branschen och sedan starten 1910 har det hänt mycket och vi är stolta över vår resa hittills. Vår historia bygger på en nyfikenhet att lära nytt och förbättra. Men också en oräddhet för att lägga om kursen när det behövs. Att ständigt förbättra det vi gör skapar på sikt säkerhet och hållbarhet för våra kunder, oss själva och vår omvärld och är vårt bidrag till de kommande generationerna. Vi älskar det vi gör. 

LK erbjuder dig en trygg arbetsplats med lönsam och positiv företagskultur. Vår utgångspunkt är att allting går att förenkla och förbättra. Därför strävar vi alltid efter att utveckla smartare och mer hållbara lösningar för våra kunder.    

Du blir en viktig del av ett mångsidigt team som stöttar varandra och har roligt tillsammans. Vi tror på långsiktiga relationer där våra medarbetare har goda utvecklings- och påverkansmöjligheter. Självklart erbjuder vi tjänstepension, kollektivavtal och friskvårdsbidrag. På vår karriärssida kan du läsa mer om hur våra kollegor tycker det är att jobba på LK.  

Din ansökan 

Låter det intressant? Skicka din ansökan med CV och personligt brev till oss snarast då rekryteringen sker löpande. Har du frågor om tjänsten vänligen kontakta Regionchef Veli Komulainen 072-523 29 10,  veli.komulainen@lksystems.se

Om LK 

För en enklare och smartare vardag 
Enklare, smartare och mer hållbart – på LK utgår vi alltid från att det finns ett bättre sätt att göra saker. I allt vi gör föredrar vi innovation över status quo och enkelhet över komplexitet. Med den övertygelsen utvecklar vi på LK smarta produkter och systemlösningar för värme, vatten och sanitet. 

LK Systems är ledande i Norden inom lösningar för värme- och tappvattensystem. Våra system är enkla att installera och i vår prefabriceringsanläggning tillverkar vi även skräddarsydda system som ytterligare förenklar installationen. Från idé till färdig produkt, här får du de smartaste lösningarna, idag och i framtiden. 

 

Logo

Teknisk innesäljare LK Prefab

Företag LK Systems AB
Ort
Utgår

2022-01-29

Ansök nu

Dela detta jobb