teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Teknisk förvaltningsassistent för konsultuppdrag

Företag Fasticon AB
Ort
Utgår

2022-02-05

Ansök nu

Teknisk förvaltningsassistent för konsultuppdrag

Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.


Teknisk förvaltningsassistent sökes för konsultuppdrag till växande fastighetsbolag!

Uppdragsbeskrivning
För kunds räkning söker vi en teknisk förvaltningsassistent till ett snabbväxande fastighetsbolag i Stockholm. Uppdraget startar omgående och förväntas pågå cirka 6 månader och är på heltid.

Som teknisk förvaltningsassistent är din huvudsakliga uppgift att stötta förvaltarna i deras dagliga arbete. Du kommer vara företagets ansikte utåt mot både hyresgäster och entreprenörer. Rollen är operativ. Detta innebär att mycket av din tid spenderas ute i bestånden där du ansvarar för felanmälan, tillsyn, skötsel och underhåll av fastigheterna. I dina arbetsuppgifter ingår även att utföra besiktningar och visningar av lägenheter.

Din bakgrund
Då rollen innefattar mycket kontaktytor har du en god kommunikationsförmåga och förstår vikten av goda relationer. Det är betydelsefullt att du tar eget ansvar och har ett stort engagemang för ditt arbete. För att trivas i rollen tror vi att du är en engagerad person som vill utvecklas ytterligare inom branschen.

Välj själv - vara anställd konsult eller egenföretagare
Att arbeta som konsult genom oss innebär att du får en bredare blick hos olika företag inom den växande samhällsbyggnadssektorn. Du får också möjlighet att utvecklas i din yrkesroll, såväl som stärka ditt cv med unika erfarenheter.

En anställning hos Fasticon innebär självklart att din tjänst lyder under samma regler som för andra på arbetsmarknaden. Under din anställningsperiod har du en personlig kontakt med din konsultchef som är ytterst ansvarig över uppdraget. Våra konsultchefer är angelägna om att bygga personliga relationer och arbetar för att vara så lättillgängliga som möjligt om du har några funderingar.

Din anställning är hos oss men ditt uppdrag sker ute hos kundföretaget. Självklart erbjuds du kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension.

Ansök idag!
Våra konsultprocesser går riktigt fort! Vi går igenom ansökningar löpande och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdatum. Tveka därför inte, skicka in din ansökan idag!

Vid frågor om rollen eller konsultprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef: Elin Eriksson på elin.eriksson@fasticon.se eller 073-415 43 11.

Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs mer på www.fasticon.se.

 

Dela detta jobb

Teknisk förvaltningsassistent för konsultuppdrag

Fasticon AB