teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Teknisk förvaltare för konsultuppdrag i Linköping

Företag Fasticon AB
Ort
Kategorier
Utgår

2022-12-07

Ansök nu

Teknisk förvaltare för konsultuppdrag i Linköping

 

Brinner du för drift- och energifrågor? Tycker du det är spännande med den kommersiella sidan i fastighetssektorn? Då kan detta vara rätt uppdrag för dig!

Vi söker nu en teknisk förvaltare för konsultuppdrag i Linköping. Uppdraget avser att starta upp mot mitten/slutet av november och pågå på heltid i cirka sex månader.

Uppdragsbeskrivning

Vår kund är en fastighetsägare med mycket teknikintensiva fastigheter. Här får du möjlighet att arbeta i ett bolag som verkligen är i framkant vad gäller energioptimering och hållbarhet.

I rollen som teknisk förvaltare kommer du ansvara för underhållsbudget och ha en teamledarroll för en grupp drifttekniker. Du kommer att arbeta med underhållsplanering och föreslå samt samordna förbättringar kopplade till hållbarhet och energi. Vidare kommer du arbeta med myndighetsfrågor och följa upp ramavtal.

Detta är en social roll där du arbetar nära hyresgäster, förvaltare och specialister för att nå fortsatt framgång.

Din bakgrund

För att trivas som teknisk förvaltare hos vår kund tror vi att du har några års erfarenhet av teknisk förvaltning, VVS eller drift. Vidare ser vi att du är van vid att arbeta självgående kombinerat med en förmåga att planera upp dina veckor på ett strukturerat sätt.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och förutsätter i detta uppdrag att du har ett positivt förhållningssätt och trivs med att arbeta kundnära. Du är en ansvarstagande person som arbetar med hög affärsmässighet. Vi tror även att du har en social personlighet och är en lagspelare som trivs med att arbeta tillsammans med dina kollegor.

B-körkort är ett krav då det förekommer en del dagsresor i tjänst.

Välj själv - vara anställd konsult eller egenföretagare

Att arbeta som konsult genom oss innebär att du får en bredare blick hos olika företag inom den växande samhällsbyggnadssektorn. Du får också möjlighet att utvecklas i din yrkesroll, såväl som stärka ditt cv med unika erfarenheter.

Du kan välja att ta uppdrag antingen som konsult direkt anställd av Fasticon, eller vara underkonsult med eget bolag.

En anställning hos Fasticon innebär självklart att din tjänst lyder under samma regler som för andra på arbetsmarknaden. Under din anställningsperiod har du en personlig kontakt med din konsultchef som är ytterst ansvarig över uppdraget. Våra konsultchefer är angelägna om att bygga personliga relationer och arbetar för att vara så lättillgängliga som möjligt om du har några funderingar.

Din anställning är hos oss men ditt uppdrag sker ute hos kundföretaget. Självklart erbjuds du kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension.

Ansök idag!

Våra konsultprocesser går riktigt fort! Vi går igenom ansökningar löpande och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdatum. Tveka därför inte, skicka in din ansökan idag!

Vid frågor om rollen eller konsultprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef: Cecilia Schön på cecilia.schon@fasticon.se eller 070-143 03 57.

Om Fasticon

Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs mer på www.fasticon.se.

Dela detta jobb

Teknisk förvaltare för konsultuppdrag i Linköping

Fasticon AB