teknikjobb.se

Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.


Finns du tillgänglig för nytt jobb? Vi söker nu en teknisk förvaltare med erfarenhet av centrumfastigheter!

Uppdragsbeskrivning
För kunds räkning söker vi en teknisk förvaltare som kan gå in i ett uppdrag med preliminär start vid årsskiftet, alternativt tidigare än så. Detta är initialt ett konsultuppdrag, som sedan kommer att övergå till en fast anställning. Därför söker vi dig som är intresserad av en tillsvidareanställning. Uppdraget är på heltid. Placering på södra sidan av Stockholm.

Om kunden
Vår kund är ett av de större kommersiella fastighetsbolagen som nu är i behov av att förstärka sitt team med en självgående teknisk förvaltare till ett av deras köpcentrum. 

Dina ansvarsområden innefattar bland annat:

  • Utarbeta långsiktiga underhållsplaner
  • Planera, kostnadskalkylera, upphandla och genomföra planerat underhåll, hyresgästanpassningar och projekt.
  • Ekonomiska uppföljningar med regelbunden avrapportering av projekten.
  • Tekniska utredningar
  • Teckna, upprätta samt följa upp serviceavtal


Din bakgrund
I uppdraget har du totalansvar för all teknisk förvaltning. Du behöver därmed vara trygg i dig själv och kunna agera självständigt.

Vi söker dig som har:

  • Erfarenhet av teknisk förvaltning kopplad till centrummiljö
  • Goda och dokumenterade kunskaper inom fastighetsteknik

Det är även meriterande om du har en utbildning inom fastighetsförvaltning eller liknande.


Välj själv – vara anställd konsult eller egenföretagare
Att arbeta som konsult genom oss innebär att du får en bredare blick hos olika företag inom den växande samhällsbyggnadssektorn. Du får också möjlighet att utvecklas i din yrkesroll, såväl som stärka ditt cv med unika erfarenheter.

Du kan välja att ta uppdrag antingen som konsult direkt anställd av Fasticon, eller vara underkonsult med eget bolag.

En anställning hos Fasticon innebär självklart att din tjänst lyder under samma regler som för andra på arbetsmarknaden. Under din anställningsperiod har du en personlig kontakt med din konsultchef som är ytterst ansvarig över uppdraget. Våra konsultchefer är angelägna om att bygga personliga relationer och arbetar för att vara så lättillgängliga som möjligt om du har några funderingar.

Din anställning är hos oss men ditt uppdrag sker ute hos kundföretaget. Självklart erbjuds du kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension.

Ansök idag!
Våra konsultprocesser går riktigt fort. Vi går igenom ansökningar löpande och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdatum. Tveka därför inte, skicka in din ansökan idag!

Vid frågor om rollen eller konsultprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef: Elin Eriksson på elin.eriksson@fasticon.se eller 073-415 43 11.

Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs mer på www.fasticon.se.

Teknisk förvaltare för konsultuppdrag

Företag Fasticon Jobb
Ort
Kategorier
Utgår

2020-12-17

Ansök nu

Dela detta jobb