teknikjobb.se

Teknisk förvaltare


ICA Fastigheter AB är ICA-gruppens svenska fastighetsbolag med uppdraget att erbjuda ändamålsenliga och strategiskt placerade affärslägen genom att utveckla, köpa, sälja, hyra in och aktivt förvalta fastigheter. Vi äger omkring 170 handelsplatser samt två lager. Därtill hyr vi in drygt 600 butikslokaler samt 20 kontor och lagerfastigheter. ICA Gruppen är ett av Nordens ledande detaljhandelsföretag med verksamhet inom mat och måltider, bank, apotek, specialvaror och fastigheter. Vi erbjuder våra medarbetare entreprenörskap, frihet och utmaningar i en modern arbetsmiljö med högt tempo. Att arbeta på ICA och ICA Fastigheter skapar möjlighet att utvecklas och växa - både inom fastighetsbolaget och övriga ICA.


Är du intresserad av att arbeta i en miljö som präglas av nära samarbeten och ett högt engagemang? Är du en nyfiken och lyhörd person med ett tekniskt sinne? Vill du vara med på en förändringsresa tillsammans med Sveriges största fastighetsbolag? Då rekommenderar vi dig att läsa vidare!

Då ICA Fastigheter är mitt i en spännande förändringsresa och tillväxtfas söker de nu en teknisk förvaltare till sitt kontor i Solna eller i Västerås.

Fastighetsbransch håller på att förändras. Och den förändringen öppnar för spännande utmaningar där gamla invanda sätt att jobba utmanas. Det betyder också att vi måste hålla oss i konstant utveckling. Med ett nytt FM-avtal, nya arbetssätt och digitala system är det mycket inspirerande att vara en del av, men innebär samtidigt att du behöver uppskatta den utmaning som det innebär.

Som teknisk förvaltare kommer du att tillhöra FM butik som är en del av Asset Management inom ICA Fastigheter. Det övergripande syftet för Asset Management är att genom en aktiv utveckling och förvaltning av företagets fastigheter bidra till att ICA-handlarens och de externa hyresgästernas verksamhet utvecklas i fortsatt positiv riktning. Uppdraget handlar också om att säkra och skapa livfulla platser med fokus på hållbarhet och kundnöjdhet. 

Brett jobb och många kontaktytor
Jobbet är brett och innebär många kontakter både inom och utom ICA. Kollegorna är från FM-avdelningen men du kommer också att samarbeta med kollegor från andra delar inom företaget. Du arbetar nära kommersiell förvaltare i ditt fastighetsbestånd

Du ansvarar för allt tekniskt underhåll såväl byggnad som mark vilket innebär att du är en tydlig och bra beställare. Du har en nära dialog med FM-leverantören och säkerställer att de levererar enligt avtal. Du bidrar till ett bättre driftnetto genom att arbeta förebyggande med drift, skötsel och underhåll.  

Det fastighetsbestånd består av ca 25 st fastigheter som du kommer att arbeta med och finns i Gästrikland, Uppland, Västmanland, Södermanland och Östergötland. Jobbet innebär därför resor 1-2 dagar/vecka, oftast utan övernattning.

Din profil
För att kunna ta dig an rollen som teknisk förvaltare på ett bra sätt ska du ha några års erfarenhet inom fastighetsförvaltning. Du har eftergymnasial utbildning inom drift, bygg, projektledning eller fastighet, alternativt gedigen erfarenhet från branschen och förvaltning.

Genom dina tidigare arbetslivserfarenheter har du haft budget med kostnadsansvar samt även rollen som beställare av varor och tjänster. Du har även erfarenhet av roller med relationsskapande arbete och mycket kundkontakt. Viktigt i denna roll är också att du har ett stort intresse för energi- och hållbarhetsfrågor, då ICA Fastigheter har de frågorna högt på agendan.

De fastigheter du tidigare har arbetat med får gärna vara av kommersiell karaktär, men det är inte ett krav.

Om du är en person som är nyfiken på nya arbetssätt kan det här vara en roll som passar dig mycket bra. I den är rollen får du möjlighet att utveckla din kreativitet och nya tankar och sätt att se på saker uppskattas. Du tycker även att det är spännande att förkovra dig i nya system som ett led i att förädla både arbetet och fastigheterna. Digitala verktyg är därmed en självklarhet i din arbetsvardag. Vidare ser vi att du är strukturerad, relationsskapande och tycker om att självständigt planera ditt arbete. Du är samarbetsorienterad och har förmågan att genom ett prestigelöst fokus hitta win-win-lösningar med fokus på det gemensamma målet. Samtidigt är du en person som står upp för dina åsikter och har mod att vid behov säga ifrån.

Då du behöver kunna färdas tidseffektivt mellan fastigheterna är körkort för personbil ett krav.

Vad ICA Fastigheter erbjuder dig
Företagskulturen inom ICA Fastigheter kännetecknas av engagerade medarbetare och en familjär atmosfär. Sammanhållningen är god, och förhållningssättet är prestigelöst. Det sker mycket utveckling inom företaget och det finns stora möjligheter att utvecklas här.

ICA värnar om goda arbetsmiljöförhållanden för sina medarbetare. De har som målsättning att ha totalt rökfria arbetsplatser och tillämpar drogtestning i samband med rekryteringsförfarande.
 
ICA ska spegla deras kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. ICA strävar därför efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.

Ansökan  
Om du tycker att tjänsten som teknisk förvaltare passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast då tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum som är 2021-09-13. I denna rekrytering samarbetar ICA Fastigheter med Fasticon. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt. För att säkerställa att dina personuppgifter hanteras i enlighet med GDPR tar Fasticon inte emot ansökningar via e-post.  

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Mia Olsson på mia.olsson@fasticon.se alt 073-415 43 13.

Om Fasticon
Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs mer på www.fasticon.se.

 

Dela detta jobb

Teknisk förvaltare

Fasticon AB