teknikjobb.se

Teknisk dokumentatör till Artvise!

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2021-10-01

Ansök nu

Teknisk dokumentatör till Artvise!

Artvise organisation är en kombination av extremt affärsfokuserade personer och personer med ett brinnande intresse för modern mjukvaruutveckling och ny teknik. De behöver nu en person som har ett genuint intresse för IT och samtidigt en höjdare på att formulera sig i skrift. Vi söker en teknisk dokumentatör till deras utvecklingsteam i Skellefteå. Är du den vi söker? Gå in och läs mer om tjänsten.

Om tjänsten

Som teknisk dokumentatör hos Artvise kommer du fungera som länken mellan utvecklarna och kommunikationen utåt. Din främsta uppgift är att omvandla tekniska termer och nya funktioner från utvecklarna till lättläst text. Du ska förstå det tekniska arbetet och kunna omvandla det till bland annat manualer, instruktioner, lathundar och ibland till och med utbildningsmaterial.

Artvise består av ett härligt gäng om cirka 30 medarbetare, de har erfarna medarbetare och unga talanger som jobbar tillsammans och sporrar varandra till stordåd.

Du erbjuds

  • En möjlighet att utvecklas tekniskt och som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Vi söker dig som

Har ett genuint intresse för IT och digitala lösningar. För denna roll är det viktigt att du kan kommunicera obehindrat skriftligt i svenska och engelska då din främsta uppgift kommer vara skriftlig kommunikation.

Vi ser det som mycket meriterande om du har en färdig utbildning inom systemvetenskap eller annan IT-utbildning.

Som person är du:

  • Noggrann

  • Initiativtagande

  • Kommunikativ

Övrig information

  • Om du går vidare i processen kommer du få genomföra ett skriftligt arbetsprov

  • Start: September eller enligt överenskommelse

  • Omfattning: Heltid

  • Placering: Skellefteå

  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Artvise önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Artvise AB är ett företag som levererar lösningar, produkter och kvalificerade tjänster inom området ECM. Hos Artvise finner du några av branschens bästa systemutvecklare, lösningsarkitekter, systemintegratörer, och verksamhetsutvecklare likväl som experter på test och kvalitet, alla med en gedigen erfarenhet av att leverera och införa lösningar för hantering av strukturerad och ostrukturerad information genom hela dess livscykel.

Dela detta jobb

Teknisk dokumentatör till Artvise!

Academic Work