teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Teknisk chef till Råå S

Ansök nu

Teknisk chef till Råå S

Råå S har vuxit väldigt kraftigt de sista åren. Vår utmaning ligger inte i de ekonomiska resurserna, utan att hinna producera enligt efterfrågan. Vi söker dig med förmågan att köpa in och driftsätta nya linjer samt med erfarenheten att skapa en teknikavdelning från grunden med fokus på förebyggande underhåll. 

Om företaget

RÅÅ S AB grundades 2011. Från början verkade RÅÅ S AB som ett innovationscenter som utvecklade nya produkter vilket resulterade i en produktionsanläggning för vår senaste innovation On! Det är ett helt vitt, tobaksfritt portionssnus som innehåller nikotin samt ingredienser som används i mat, kosttillskott och tuggummi. Under 2019 expanderade marknaden för helt vita tobaksfria snuspåsar kraftigt och företaget blev en del av Altria Group. Efterfrågan på det tobaksfria snuset är väldigt hög och On! växer snabbt.

On! finns idag tillgängligt i USA, Europa och Skandinavien. Vår verksamhet växer och utvecklas ständigt och idag arbetar ca 100 personer tillsammans som en multifunktionell enhet för att producera marknadens bästa produkter. Vi samarbetar för att driva företaget framåt och vi växer hela tiden.

Bakgrund och uppdraget

I slutet av 2018 flyttades tillverkningen till större lokaler på Berga i Helsingborg och produktionen gick från en till tio linjer och under 2019/2020 gick bolaget från 30 till 100 anställda. Senaste två åren har produktionsorganisationen utvecklats och fått mycket bättre struktur och ordning på processerna. Alla medarbetare har ex genomgått en SixSigma white belt utbildning. För att kunna producera mer och snabbare behöver bolaget nu fokusera på teknisk utveckling i form av utrustning och teknikprocesser. Det handlar både om att investera i (sex) nya linjer som ska köpas in och driftsättas samt att minska stopp och stillestånd genom förebyggande underhåll.

Ditt uppdrag i korthet handlar om att driva investeringsprojekt samt att se över och effektivisera strukturen, processerna, arbetsmetoder och implementera ett underhållssystem. Du ska lyfta nivån från dagens avhjälpande till förebyggande underhållsarbete och därmed optimera avdelningens arbete. För det krävs förutom kunskap och erfarenhet av ”best practise” även ett bra och tydligt ledarskap.

Hade inte titeln varit så lång så hade vi kallat tjänsten för Teknik- och Underhållschef. Du kommer att ansvara för en avdelning som består av en Produktionsingenjör, två Produktionstekniker samt tre skiftesgående Underhållstekniker. Rekrytering av en El-ingenjör ligger också i planen. Du rapporterar själv till Operations Manager.

Vem är du?

Vi ser att du har en relevant maskinteknisk eller el-/automation teknisk utbildning eller motsvarande erfarenhet. Du har dokumenterat god erfarenhet av att driva och utveckla en underhållsavdelning och dess arbete. Du har den teoretiska förståelsen och strukturen med dig vad modernt/effektivt underhåll innebär och har arbetat i en motsvarande och ledande roll i minst 5 år hos ett företag som arbetar med Lean/WCM. Du har också varit med om att leda och driva olika projekt för underhåll med syfte att öka effektivitet och tillgänglighet av utrustning.

Vi söker dig som vågar utmana, trivs i en förändringsmiljö och som har en god analytisk förståelse med koll på ekonomi. Du är beslutsför samtidigt som du är ödmjuk och tar dig tid att lyssna på folk ute i verksamheten. Potentialen är stor med många lågt hängande frukter. Vi söker dig med tålamodet, envisheten och som ovan nämnt den bevisade kunskapen att du tänker rätt och får med dig folket på vägen. Flytande svenska och engelska krävs då vi har amerikanska ägare.

Råå S ser väldigt ljust på framtiden och vi kommer att fortsätta växa, maskinellt och personellt. Vi behöver fler som kan och vill driva utvecklingen med oss. För rätt person finns det goda utvecklingsmöjligheter också.

Hur ansöker jag då denna spännande tjänst?

I denna rekrytering har Råå S tagit hjälp av Macavoy AB och du ansöker med ett uppdaterat CV och ansökningsbrev på www.macavoy.se. Vi arbetar med löpande urval. Därför uppmuntrar vi dig att inte vänta för länge med att skicka in din ansökan. Om du har frågor avseende tjänsten är du välkommen att kontakta Markus Holmgren på Macavoy, 0735-19 54 81.

Vi ser fram emot din ansökan!

Vem är Macavoy?

Macavoy AB är den lilla rekryteringsbyrån med de stora kompetenserna inom Engineering. Macavoy är specialiserad på rekrytering av chefer, projektledare och specialister med ingenjörsbakgrund. Läs mer om Macavoy på www.macavoy.se och följ oss gärna på LinkedIn för att ta del av vad som händer.

Dela detta jobb

Teknisk chef till Råå S

Macavoy AB