teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Teknisk Chef till Kalmar Motor AB i Kalmar

Ort
Kategorier
Utgår

2023-02-06

Ansök nu

Teknisk Chef till Kalmar Motor AB i Kalmar

Om företaget
Kalmar Motor är specialiserade på att utveckla och tillverka dragtraktorer till flygplan för den globala flygindustrin. Produktsortimentet omfattar både konventionella dragstångs- och dragstångslösa (TBL) traktorer, med kapacitet att hantera såväl regionala flygplan som upp till wide bodies. Kalmar Motor anses vara marknadsledande inom el- och hybridteknik och driver branschen för en mer hållbar framtid.

Företaget grundades 1969 och består idag av en relativt liten organisation på 40 anställda med hög grad av entreprenörskap och laganda. Kalmar Motor är en del av Vestergaard Companys globala organisation, med +300 anställda och bolag runt om i världen.

Kalmar Motor utvecklar produkter under filosofin ”Creative Simplicity”, vilket resulterar i lägre driftskostnader, till nytta för både våra kunder och miljön. Besök gärna Kalmar Motor ABs konton på Facebook och Linkedin eller läs mer om oss på kalmarmotor.com
 

Dina arbetsuppgifter
Trivs du som bäst när du får leda och utveckla andra? Söker du en teknisk chefsroll där du får ansvar för produktutveckling och personal? Är du praktiskt lagd, tycker det är roligt jobba med händerna och dra på dig overallen och jobba i produktionen ibland? Då bör du läsa vidare!

Just nu söker Kalmar Motor AB en Teknisk chef till Kalmar Motor AB i Kalmar. Det här är en utmärkt möjlighet för dig som söker ett jobb som ständigt bjuder på nya utmaningar och kontinuerligt utmanar dina gedigna tekniska kunskaper. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!

Som Teknisk chef ansvarar du för teknisk produktutveckling av både nya och befintliga produkter, enligt marknadens krav och i nära samarbete med försäljnings-, eftermarknads- och produktavdelningen. Inom ditt ansvar ligger även konstruktioner och beräkningar samt framtagning av tillverkningsritningar.

Ditt team består av ca 12 ingenjörer och tekniker.

 

Du och dina medarbetare jobbar med en bredd inom Kalmar motors verksamhet:

- Teknisk produktutveckling & underhåll, mekanisk samt elektrisk design, hydraulik

- Teknisk specifikation och dokumentationer

- Produktions- och leverantörssupport

- Sluttest/utcheckningstest

- Utveckla teknik och aftersales så det blir bättre för kunderna

- Ge ett holistiskt perspektiv på tekniska lösningar och dokumentation som ger ett mervärde till kunderna

Således kräver den här rollen att du kompetensmässigt känner dig trygg i att coacha dina medarbetare inom dessa områden.
 

Din profil
Kalmar Motor AB söker dig som har en teknisk högskole- eller universitetsutbildning som arbetsgivaren bedömer relevant. Vidare har du erfarenhet av arbete som teknisk chef eller likvärdig ledarroll med ansvar för arbetsmiljö, kvalitet och personal.

För att lyckas i rollen är det viktigt att du känner ett stort engagemang för ditt arbete och att du tycker om att leda och utveckla dina medarbetare i sina roller.

Du har erfarenhet av att driva utvecklingsarbete kring både nya och befintliga produkter genom att själv, och genom dina medarbetare, inspirera till kreativitet och lösningsfokus i verksamheten.

Du är duktig på att förmedla information på ett tydligt och strukturerat sätt för att få dina medarbetare att förstå era mål och visioner.

Du har även goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift, god datorvana och B-körkort.

Sist men inte minst har du ett affärsmässigt tankesätt och en förmåga att ta rationella beslut. För anställning krävs uppvisande av utdrag ur belastningsregistret.

För såväl oss på Premier som Kalmar Motor AB är det viktigt med jämställdhet och mångfald och därför ser vi gärna sökanden av olika kön och bakgrund. Vi vill tillvara ta all den kompetens som finns i samhället oavsett könstillhörighet, religiös åskådning och etnisk eller kulturell tillhörighet.

För att söka tjänsten skickar du in CV och personligt brev via länken. Vid frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Johan Eriksson via e-post: johan.eriksson@premier.se eller telefonnummer: 0766776873.

Sista ansökningsdag är den 18 december 2022 men Kalmar Motor AB kommer att tillsätta tjänsten så snart vi hittat rätt person så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Välkommen med din ansökan!
 

Om oss
För att söka tjänsten skickar du in CV och personligt brev via länken. Vid frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Johan Eriksson via e-post: johan.eriksson@premier.se. Ansvarig för den här processen är Johan Eriksson, Rekryteringskonsult.

Sista ansökningsdag är den 11 december 2022 men Kalmar Motor AB kommer att tillsätta tjänsten så snart vi hittat rätt person.

Välkommen med din ansökan!

 

Dela detta jobb

logga
Teknisk Chef till Kalmar Motor AB i Kalmar

Premier Service AB