teknikjobb.se

Logo

Linde Material Handling AB

Är du en fordonsintresserad teknikfantast som söker en tjänst där du både får nyttja din tekniska kompetens och strukturella förmåga? Kanske bor du dessutom i centrala Örebro och värdesätter möjligheten att ta cykeln till jobbet? Då har vi en riktigt spännande möjlighet hos världsledande trucktillverkaren Linde Material Handling AB. Här kommer du få ta stort eget ansvar och vara med och utveckla den tekniska beredningen på företaget. Välkommen med din ansökan!

AxÖ Consulting söker på uppdrag av Linde Material Handling en teknisk beredare till företagets huvudkontor i Örebro. Som en av världens ledande tillverkare av truckar har man ett imponerande produktsortiment. Här finns en uppsjö av modeller, såväl standardiserade som speciallösningar liksom en konstant pågående utveckling av framtidens materialhanteringslösningar.

Som teknisk beredare kommer du få vara med och bygga upp strukturen för truckarna i företagets affärssystem. I den här tjänsten får du möjligheten att röra dig i gränslandet mellan praktik och teori – du alternerar detaljerade tekniska frågor med metodiskt och strukturerat arbete framför datorn i affärssystemet.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker via AxÖ Consulting men du kommer att anställas direkt hos Linde Material Handling AB.

Arbetsbeskrivning

Som teknisk beredare är din uppgift att bygga upp produktstrukturer i affärssystemet Monitor. När nya truckar lanseras, vid specialbeställningar samt vid modelluppdateringar behöver en ny teknisk beredning skapas – och det är här du kommer in i bilden. Det handlar nämligen om att sätta sig in i och förstå hur olika utrustningsval påverkar ingående komponenter, monteringstid, inköp av material liksom design- och konstruktionsfrågor.

I din roll samverkar du framför allt med konstruktionsavdelning, mekaniker och produktionsteknik. Du kommer även att:

  • Uppdatera strukturerna på befintliga produkter avseende operationstider och material.
  • Säkerställa att strukturerna i Monitor är kompletta innan produktionsstart.

För att du ska ha alla förutsättningar att lyckas i din roll kommer du ägna mycket tid i produktionen för att förstå och sätta dig in i truckarnas uppbyggnad. Du arbetar nära en erfaren och trygg kollega som är en riktig fena på teknisk beredning och det finns därmed goda möjligheter att successivt växa in i rollen.

Kvalifikationer

  • Vi vill att du har en mycket god teknisk förståelse och ett intresse för fordon. Har du tidigare varit med och byggt om bilar, motorcyklar, tåg eller andra typer av fordon är det givetvis ett extra plus i kanten.
  • Önskvärt, dock ej ett krav, är att du har någon form av erfarenhet ifrån beredning eller liknande roll.
  • Du har förmågan att växla mellan dina teoretiska och praktiska kunskaper och trivs i en sådan roll. Generellt god IT-kunskap är en förutsättning då en hel del av din arbetstid läggs framför datorn i affärssystemet.
  • För att lyckas i rollen behöver du vara strukturerad, ha känsla för regelverk liksom förstå vikten av noggrannhet.
  • Att kunna tänka i flera steg, förstå konsekvenser av beslut samt att kunna estimera tid är viktiga framgångsfaktorer.

Det är mycket meriterande och du har erfarenhet av att jobba med affärssystemet Monitor och/eller om du har jobbat med teknisk beredning tidigare.

Profil

Du har ett genuint teknikintresse och vill gärna förstå hur saker och ting faktisk fungerar. Att fortlöpande konsultera sakkunniga, såsom t.ex. företagets konstruktörer och mekaniker, känns givet för dig. Du är kommunikativ, har lätt att samarbeta och inhämta kunskap och åsikter från andra. Som person är du prestigelös, strukturerad och metodisk. Ordning och reda är viktigt för dig.

Övrigt

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Oskar Bernling, rekryteringskonsult, 073-915 70 61. Alla ansökningar hanterat konfidentiellt.

Om Linde Material Handling

Linde Material Handling är en världsledande leverantör av truckar och lagerteknik. I över 50 år har vi flyttat fram gränserna med innovativa lösningar för materialhantering.

I Sverige har vi 500 medarbetare och omsätter cirka 1,7 miljarder kronor. Vårt svenska huvudkontor ligger i Örebro. Vi har även regionkontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Örnsköldsvik samt serviceverkstäder runt om i landet. Linde Material Handling ingår i KION Group.

Våra gemensamma värdeord ”Integritet, samarbete, mod och enastående” definierar vilka vi är och hur vi agerar. De vägleder oss i det dagliga arbetet och ger stöd i de beslut vi tar.

För mer information besök www.linde-mh.se

AxÖ Consulting AB har lång och gedigen erfarenhet från rekryterings- och konsultbranschen och har arbetat med såväl privat marknad som inom offentlig sektor. För mer information besök och ansökan:  www.axoconsulting.se. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via brev eller e-post. Varmt välkommen med din ansökan. 

Anställningsform    Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning    Heltid
Tillträde    Enligt överenskommelse
Löneform    Månadslön
Antal lediga befattningar    1
Sysselsättningsgrad    100%
Ort    Örebro
Referensnummer    2019/87

Kontakt    
Oskar Bernling, 0739157061

Sista ansökningsdag    2019-06-09

Teknisk beredare till Linde Material Handling AB

Företag AxÖ Consulting
Ort
Kategorier
Utgår

2019-06-09

Ansök nu

Dela detta jobb