teknikjobb.se

Teknikintresserad student till flexibelt extrajobb!

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2021-05-23

Ansök nu

Teknikintresserad student till flexibelt extrajobb!

Är du student, tekniskt intresserad och vill ha ett roligt och flexibelt extrajobb? Vi söker nu en mättekniker till en ledande operatör inom mobiltelekombranschen. För dig med rätt driv och intresse finns det stora möjligheter att utvecklas inom tjänsten! Sök jobbet idag, det kan vara ditt i morgon!

Om tjänsten
Academic Work söker för kunds räkning en student som vill arbeta som mättekniker. Som mättekniker kommer du att jobba allt mellan 2 dagar per månad till 2-3 dagar i veckan. I snitt över tid kommer det vara ca 2 dagar i veckan. I vissa fall ett par dagar i sträck innefattande övernattning, vilket kan variera efter behov och ditt schema för studier.

Uppdraget är inte knutet till kontorstider, utan kan planeras för att bäst passa studieschema och takt. Tjänsten innebär en hel del bilkörning så det är viktigt att du har körkort och körvana för att passa i denna roll. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund.

Du erbjuds
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

  • Medverka i att planera dina egna förbestämda rutter inom södra Sverige (Skåne, Halland, Blekinge och Småland, i höjd med Halmstad/Jönköping/Västervik)

  • Genomföra mätningar i mobiloperatörens radionät, både i Malmö/Lund området men även ute i skog och mark

  • Genomföra specialmätningar i form av inomhusmätningar, mätningar på tåg etc.

Mätningar utförs i specialutformad mätmjukvara och modifierade mobiltelefoner, vilka kan vara tålamodskrävande att hålla igång. Mätresultat loggas i interna databaser som sedan analyseras av ingenjörer hos kunden. I mån av eget intresse och kunskapsnivå finns även möjligheter att utveckla ”verktyg” för att automatisera och förbättra postprocessing och analysering av tex mätdata och statistiskt data. Introduktion och upplärning sker efter påbörjat uppdrag hos kund.

Vi söker dig som

  • Är studerande, gärna i början av studierna och studerar en teknisk utbildning

  • Gillar att arbeta självständigt

  • Har B-körkort och gillar att köra bil

Det är meriterande om du har god datorvana. Som person är du social och har lätt för att ta kontakt med nya människor eftersom de mätningar som utförs i Södra Sverige ibland genomförs tillsammans med en annan student. Mätningarna i Malmö genomförs oftast på egen hand varför det även är viktigt att du som person trivs med självständigt arbete.

Övrig information
Start: Omgående

Omfattning: Deltid, ca 2 dagar i veckan

Placering: Malmö

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Dela detta jobb

Teknikintresserad student till flexibelt extrajobb!

Academic Work