teknikjobb.se

logga

Teknikintresserad Projekteringsledare

Ansök nu

Teknikintresserad Projekteringsledare

Rent vatten, porlande friskt ur kranen - klimatsmart och hälsosamt! Ett reningsverk eller vattenverk är en viktig infrastruktursatsning som säkerställer vår viktigaste naturtillgång – rent vatten. Biogas är ett förnybart bränsle och en viktig pusselbit i den globala omställningen till en hållbar och klimatneutral energiförsörjning. Puracs lösningar inom vattenrening, avlopp och biogas designas med hjälp av de senaste metoderna och teknikerna samt möter en stor efterfrågan globalt.

Nu söker vi Projekteringsledare med intresse för anläggningskonstruktion

Hos oss får du arbeta med intressanta och stora projekt, i en roll där du använder dina ledaregenskaper samtidigt som ditt fokus är på tekniken! Du blir en viktig del i att bygga framtida infrastruktur som är ett måste för att klara av en ökad befolkning, klimatförändring och nya samhällskrav – ett arbete som är av stort värde för både människa och miljö.

Din uppgift: att driva och leda projektringsarbete av livsnödvändig infrastruktur

Du ingår i vår projekteringsavdelning och har rollen som teknisk projektledare. Vi arbetar i projektgrupper där projekteringsavdelningen ansvarar för framtagning av flödesscheman, layouter, tillverkningsritningar, rörkonstruktion, hydrauliska beräkningar, underlag för CE-märkning, material- och komponentspecifikationer med mera.

Din roll innebär att driva och leda projekterings- och anläggningskonstruktion av ny- och ombyggnader av anläggningar av reningsverk, vattenverk och biogas. Du ansvarar för att projektleda konstruktörer, projektörer och processingenjörer som utför tekniska lösningar och beräkningar för våra kunduppdrag. I rollen säkerställer du att de olika teknikområdena levererar rätt sak i rätt tid med ansvar för att fördela, prioritera, delegera och följa upp aktiviteter. Du leder projekteringsmöten och ansvarar för projekteringstidplan. Du har regelbunden kontakt med beställare, myndigheter och leverantörer.

Visst resande till våra montageplatser förekommer i tjänsten.

Din bakgrund

Vi söker dig som trivs att ta ledning i projekt samtidigt som du inte vill släppa tekniken. Din nyfikenhet, förmåga att ta ansvar ditt arbete och ditt resultatfokus driver dig framåt. Du är en teknikintresserad projekteringsledare!

För den här tjänsten krävs teknisk utbildning på högskolenivå eller annan utbildning som är relevant för tjänsten. Du har någon erfarenhet från processindustri samt gärna arbetat med anläggningsprojektering. Om du har kunskap i entreprenadjuridik är det en bonus. Dokumenterat goda ledaregenskaper är ett måste. Kanske är du konstruktionsansvarig idag?

Du har goda kunskaper i svenska och engelska.

Den här tjänsten kräver att du ”kan se runt hörn”: Genom en omvittnat god förmåga att balansera helhetsbild och struktur med kommunikativ förmåga upptäcker du hinder som andra missar! Du älskar att hantera en komplex vardag med ansvar för arbetsfördelning, gränsdragningar, möten och protokoll. Du följer upp, driver på, fattar beslut och är envis men lyhörd. Du ”pratar med alla” och har koll på vem som kan vad. Vid oförutsedda händelser som gör andra osäkra ser du en chans att excellera.

Ekonomi är en central del i stora anläggningsprojekt. Du förstår avvägningen mellan tid, kvalitet och pengar. Med god insikt för följderna av olika juridiska formuleringar säkerställer du att kontraktuella tekniska villkor uppfylls. I samförstånd med kunden driver du oklarheter och förändringar i kontrakt till lösning.

Mer om Purac

Purac är experter på att designa, utveckla och uppföra anläggningar och processer inom rent vatten, biogas och avlopp. Vi är ett ledande företag inom vårt område och etablerade i Skandinavien och Asien. Hittills har vi genomfört mer än 4000 entreprenader i 70 länder över hela världen.

Läs gärna mer om oss på www.purac.se

Ansökan

Skicka in ditt CV och personliga brev så snart du har möjlighet då urval sker löpande.

För frågor om tjänsten så kontaktar du Lisa Alsterberg, lisa.alsterberg@roirekrytering.se

Dela detta jobb

logga
Teknikintresserad Projekteringsledare

Roi Rekrytering Sverige AB