teknikjobb.se

TEKNIKINFORMATÖRER OCH INFORMATIONSINGENJÖRER

Företag Combitech AB
Ort
Kategorier
Utgår

2021-08-22

Ansök nu

TEKNIKINFORMATÖRER OCH INFORMATIONSINGENJÖRER

Vi vill bli fler som arbetar med teknikinformation i Linköping/Norrköping! Tycker du att det är intressant att ta reda på hur tekniska produkter fungerar och beskriva dem för olika målgrupper?

DIN ROLL SOM TEKNIKINFORMATÖR/INFORMATIONSINGENJÖR
Vi har olika typer av uppdrag och vill därför träffa både dig som har lång erfarenhet och är redo för större utmaningar och dig som är i början av din karriär eller helt enkelt är redo att prova på ett nytt yrke.

Arbetsuppgifterna kan innebära produktion av instruktionsböcker, reservdelskataloger eller annan teknisk information som beskriver en produkt eller ett system. Det kan också handla om analys av behov, krav och processer för den tekniska dokumentationen. Våra kunder finns främst inom industri och försvar.

Du kommer inledningsvis utbildas internt för att därefter arbeta antingen på plats hos någon av våra kunder, eller med något av våra uppdrag från vårt kontor i Linköping/Norrköping. Hos kund samverkar du med tex. konstruktion och eftermarknadsavdelningar. Till din hjälp finns specialister inom de områden som du kommer att arbeta med.

VAD KAN DU TILLFÖRA?
INTRESSE AV TEKNISKA PRODUKTERS HELHET ÄR EN FÖRUTSÄTTNING. VI TROR ATT DU HAR EN UTBILDNINGSBAKGRUND SOM HÖGSKOLEINGENJÖR ELLER ANNAN TEKNISK EXAMEN, GÄRNA MED INRIKTNING MOT MASKIN ELLER ELEKTRONIK. DET ÄR EN FÖRDEL OM DU ÄVEN HAR ERFARENHET INOM OMRÅDET TEKNIKINFORMATION.

För våra mer avancerade uppdrag söker vi en erfaren, självgående informationsingenjör, gärna med erfarenhet från uppdrag inom ILS-området och försvarsindustri eller försvar. Övriga meriter kan vara erfarenhet av ASD standarder, CMS, XML, maskindirektiv etc. Du har en god språklig och pedagogisk förmåga och utmärkta kunskaper i svenska och engelska både i tal och i skrift.

Vi söker dig som vill ha ett varierat arbete och som ser nya uppgifter som en möjlighet att utvecklas. Vi tror att du är nyfiken och kreativ med ett stort engagemang. Får du en uppgift driver du den i mål. Du har till grunden en positiv inställning och en förmåga att se möjligheter. Du är öppen och lyhörd samt har lätt för att skapa goda relationer med personer i din omgivning.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Känner du att du är rätt person, men inte uppfyller alla kvalifikationer, sök ändå. Urval kommer ske efter semestern och tjänst/tjänster tillsättas under hösten.

KOM OCH GÖR SKILLNAD
Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.

Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter.

Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.

Dela detta jobb

TEKNIKINFORMATÖRER OCH INFORMATIONSINGENJÖRER

Combitech AB