teknikjobb.se

TEKNIKINFORMATÖR - TILL SPÄNNANDE PROJEKT

Företag Combitech AB
Ort
Kategorier
Utgår

2021-08-31

Ansök nu

TEKNIKINFORMATÖR - TILL SPÄNNANDE PROJEKT

Som konsult hos Combitech får du möjlighet att hjälpa kunder som är ledande i sina branscher att driva utvecklingen framåt och skapa nya värden. På köpet erbjuder vi branschens bästa kompetensutveckling och hållbara anställningsvillkor. Nyfiken på oss? Vi är nyfikna på dig.

DIN ROLL SOM TEKNIKINFORMATÖR
Vi fortsätter att växa i Blekinge och norra Skåne och söker därför fler medarbetare till våra kontor, både i Karlskrona och Kristianstad.

Combitech är drivande i utvecklingen inom området teknikinformation och söker nu dig som är redo för nya utmaningar och som vill vidareutvecklas i en mycket spännande och högteknologisk miljö. Du arbetar som konsult i nära samarbete med våra kunders konstruktörer i framkanten av den senaste tekniken inom olika digitaliserade branscher. Beroende på uppdrag genomförs arbetet antingen på plats hos kund eller från våra kontor.

VAD KAN DU TILLFÖRA?
Vi söker dig som har ett gediget teknikintresse, öga för detaljer och passion för att skriva.

Är du i början av din karriär? I botten har du en ingenjörsexamen exempelvis inom mekanik eller elektronik eller annan lämplig utbildning. God språklig och pedagogisk förmåga är en förutsättning samt att du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift. Har du erfarenhet av teknisk produktinformation är det meriterande. Kanske har du då redan arbetat i serviceprojekt och kan förstå kunders behov på eftermarknadssidan. Du tycker att det är inspirerande att arbeta i både stora och små projekt.

För oss är din personlighet en väldigt viktig del av din totala kompetens. Vi söker dig som vill ha kul på jobbet! För att trivas i rollen som Teknikinformatör tror vi att du är utåtriktad samt bra på att koordinera, samspela och kommunicera i ditt dagliga arbete. Du är organiserad, strukturerad och noggrann, får du en uppgift driver du den i mål. Du har till grunden en positiv inställning och en förmåga att se möjligheter.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkt. Vi tar semester i juli och tar upp rekryteringsprocessen igen i augusti. Välkommen till Combitech!

KOM OCH GÖR SKILLNAD
Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet. 

Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter. 

Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga. 

Dela detta jobb

TEKNIKINFORMATÖR - TILL SPÄNNANDE PROJEKT

Combitech AB