teknikjobb.se

TEKNIKINFORMATÖR

Företag Nibe AB
Ort
Kategorier
Utgår

2019-09-01

Ansök nu

TEKNIKINFORMATÖR

Till marknadsavdelningen söker vi en person som har såväl teknikintresse som en god pedagogisk förmåga. NIBE har en bred flora av produkter i många länder som kräver en högklassig teknisk dokumentation. Du ingår i ett team på 20 personer som är placerade på huvudkontoret i Markaryd.

ARBETSUPPGIFTER:

Som teknikinformatör arbetar du med att ta fram och uppdatera manualer, produktblad, serviceinstruktioner mm på ett tjugotal olika språk. Det innebär nära samarbete med personal på försäljning, produktutveckling, marknad och service. 

Arbetet sker huvudsakligen i ett XML-verktyg men till viss del även i Adobe-paketet.

DIN BAKGRUND:

En god teknisk förståelse kombinerat med känsla för språk och pedagogik är lämpliga egenskaper. Vi ser gärna att du också har god social kompetens.
Vi arbetar internationellt, så du har goda kunskaper i svenska och engelska. Vi skriver all dokumentation på svenska som sedan översätts av en översättningsbyrå.

Vana att hantera och driva flera projekt samtidigt samt erfarenhet av att skriva teknikinformation.

Det är meriterande med erfarenhet av något CCMS-verktyg eller liknande där XML används, för att underlätta arbetet.

ANSÖKAN:

Vi tillämpar löpande rekrytering varför vi önskar din ansökan snarast, dock senast den 1 september. Ansökan sker via vår webbsida www.nibe.se under "lediga tjänster", ansök via röd knapp nedan. Önskas mer information vänligen kontakta någon av kontaktpersonerna.

NIBE AB

NIBE AB är en modern och framgångsrik industri med en omsättning på drygt 4 miljarder kr/år med närmare 1 200 anställda i Markaryd. NIBE tillhör de marknadsledande i Europa med ett produktsortiment som består av marknadens bredaste program av värmepumpar, varmvattenberedare, solpaneler, biobränsleprodukter, ventilationsprodukter, fjärrvärmeutrustning mm.

NIBE AB ingår i det börsnoterade NIBE Industrier som har en omsättning på cirka 22 miljarder kr och cirka 17 000 anställda i drygt 30 länder.

KONTAKTPERSONER

Magnus Blomsterberg
HR-ansvarig
0433-27 30 00
magnus.blomsterberg@nibe.se

Joakim Engstrand
Chef för Teknisk Dokumentation
0433-27 30 00
joakim.engstrand@nibe.se

Dela detta jobb

TEKNIKINFORMATÖR

Nibe AB