teknikjobb.se

Tekniker – Vattenfall Värme

Företag Vattenfall AB
Ort
Kategorier
Utgår

2021-01-31

Ansök nu

Tekniker – Vattenfall Värme

Var med och skapa en fossilfri framtid! Hos oss får du vara med och skapa ett hållbart energilandskap med fjärrvärmenätet som en möjliggörare. Vattenfall AB Värme driver och utvecklar Vattenfalls fjärrvärmeverksamhet i Uppsala och Knivsta kommuner. Området är expansivt och det ansluts ständigt nya fjärrvärmekunder. Våra produktionsanläggningar genomgår ett omfattande förnyelseprogram och vi planerar för att ta en ny ångpanna i drift 2021.

 

Vi är idag 8 tekniker. Vi utför underhåll av kraftanläggningar för el- och värmeproduktion i Uppsala och dess närområde.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som Tekniker

  • Underhåll utav anläggningar för el- och värmeproduktion.
  • Arbeta med felsökning, avhjälpande och förebyggande underhåll med fokus på maskinelement.
  • Du arbetar också med förbättringar för ökad driftsäkerhet och problemlösning vid driftstörningar.
  • Delaktig i planering, beredning, arbetsledning av externa entreprenörer samt uppföljning av det förebyggande och avhjälpande underhåll.

Vi erbjuder stort utrymme för att ta egna initiativ. I gengäld förväntar vi oss att våra medarbetare följer de regler och ramar som reglerar vår verksamhet. Då vi sätter säkerheten främst är pålitlighet, ansvarstagande och fokus något vi värderar högt.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en teknisk utbildning med erfarenhet från processindustri, verkstadsindustri eller tillverkningsindustri med fokus på mekaniskt underhåll. Du har erfarenhet av underhåll utav motor- och maskindrifter, transmissioner, pumpar, växellådor, ventiler, hydraulik mm.

Du är van att arbeta med tekniskt dokumentation och datorer samt datoriserad UH-system

Det är meriterande med erfarenhet av underhållsystemen SAP PM, maskinbearbetning och svetsning.

 

Det är dessutom viktigt att du är strukturerad, noggrann, flexibel, har god social förmåga och är en lagspelare. Vi sätter stor vikt vid förmåga att samarbeta och kommunicera då arbetet sker i nära kontakt med både medarbetare och entreprenörer. Du tycker om att ta egna initiativ och uppskattar ett gott samarbete. B-körkort, goda kunskaper i svenska är ett krav.
Arbetsuppgifterna förutsätter en utåtriktad och ansvarstagande person som är drivande då mycket direktkontakt och samarbete med andra yrkesgrupper ställer krav på kommunikation och samarbetsförmåga.

Placeringsort: Uppsala. I tjänsten ingår schemalagd beredskapstjänstgöring.

För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta, rekryterande chef Serguei Gloukhov, 0709 88 52 79. För information om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta rekryterare Zanko Dasko , 0702 532 896.

Fackliga representanter är Kalle Almqvist, Akademikerna, Kjell Karlsson, Ledarna, Göran H Johansson , SEKO och Patrik Nenzén, Unionen. Du når dem alla via Vattenfalls växel, 08 739 50 00.

Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev senast 31 januari 2021. Urval och intervjuer sker efter slutdatumet.

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla medarbetare ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könstillhörighet, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Vår organisation
Vattenfalls affärsenhet Heat Sweden producerar, distribuerar och säljer värme, ånga, kyla och el. Våra kunder är företag, kommuner, landsting, privata fastighetsägare villakunder och bostadsrättsföreningar. Huvudprodukten är fjärrvärme, som är en enkel, säker, bekväm och tillförlitlig form av uppvärmning. Bränslet består i huvudsak av olika former av biomassa, avfall som ger låga miljöpåverkande utsläpp. Vi är idag omkring 370 medarbetare och omsätter 2,9 miljarder kronor.

Dela detta jobb

Tekniker – Vattenfall Värme

Vattenfall AB