teknikjobb.se

Tekniker - Vattenfall Services, Uppsala

Företag Vattenfall AB
Ort
Kategorier
Utgår

2021-11-29

Ansök nu

Tekniker - Vattenfall Services, Uppsala


Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation. Att i alla moment arbeta säkert är en självklarhet, säkerheten är alltid nummer ett inom Vattenfall Services.
 


Nu söker vi en tekniker inom belysning!
 


Din roll som tekniker

Vi levererar energieffektiva helhetslösningar till våra kunder, vår arbetsuppgift är att bygga och underhålla belysningsanläggningar mot industrier och kommuner. Vi arbetar med gatubelysning, motionsspår, vägföreningar, bostadsrättsföreningar och dekorativ ljussättning. Vårt arbetssätt är fritt och självständigt. Därför söker vi dig som är beredd att ta stort eget ansvar, både i projekt och vid kundkontakter, då du i rollen som tekniker ofta blir vårt ansikte ut mot kunder och allmänhet.
 


I arbetet ingår tekniska lösningar, arbetet består av en varierande vardag där du jobbar ute med montage på olika drift och underhållsavtal.
 


Du kommer att få en personlig introduktionsplan för att förbereda dig för att arbeta med alla typer av servicetjänster för drift och underhåll av belysningsanläggningar samt nybyggnation. Kunderna finns i hela länet vilket kan innebära resor och i förekommande fall övernattningar. Arbetet sker främst i utomhusmiljöer.
 


Dina kvalifikationer som tekniker

I grunden har du en el-teknisk utbildning på gymnasie- eller eftergymnasial nivå. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete med elkraft, installation eller belysning tidigare. B-körkort krävs.C-körkort och utbildningar för säkerhet på väg och ESA är meriterande. Även markentreprenader är meriterande.
 
För att trivas med oss behöver du vara serviceinriktad, initiativtagande, ansvarstagande och tycka om att arbeta i team. Vi ser gärna att du är utåtriktad då det ingår regelbundna kundkontakter i jobbet. I den här rollen är det även viktigt med datorvana och du behöver kunna tala och skriva på svenska.
 


Placeringsort: Uppsala men kan anpassas efter individ och bostadsort.
 


Övrig information

Har du frågor om tjänsten, vänligen kontakta rekryterande chef Joel Hersan, 073-0389835. Vid frågor om själva rekryteringsprocessen, kontakta Rekryterare Eskil Höglund, eskil.hoeglund@vattenfall.com.

Fackliga representanter för denna tjänst är Dennis Krantz Unionen, Robert Lönnqvist SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna och Magnus Tjergefors Ledarna. Du når alla via Vattenfalls växel, tfn 08-739 50 00.

Låter det här som en tjänst för dig? Vi ser fram emot din ansökan senast den 24:e oktober 2021. Då vi tillämpar löpande urval kan tjänsten tillsättas innan sista ansökningsdag.
 


Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Denna tjänst är säkerhetsklassad, säkerhetsprövning kommer att genomföras innan anställning i enlighet med säkerhetsskyddslagen.
 


Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.
Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för näringsliv och offentlig verksamhet. Bland våra kunder hittar du nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. I Sverige har vi drygt över 2 300 medarbetare på ett 90-tal orter. Våra verksamhetsområden är byggnation – underhåll – konsulttjänster. Läs mer på www.vattenfallservices.se
Tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats!
Följ oss gärna!
Linkedin: Vattenfall Services Nordic AB

Instagram: vattenfallservices

Location: Uppsala

Dela detta jobb

Tekniker - Vattenfall Services, Uppsala

Vattenfall AB